Metal Gear Solid PC

Az első generációs PlayStation-re megjelent Metal Gear Solid a PlayStation Network-ön keresztül a PS3- és a PSP-tulajok számára is elérhetővé válik - egyelőre csak Japánban.
1460019600

Így támasztják fel a Shadow Mosest

Nem nyugszanak a Metal Gear Solid-remake készítői, újabb projektbe vágtak. A The Fan Legacy: Metal Gear Solid tulajdonképpen a Shadow Moseshez legyártott pályákat hasznosítja újra egy rajongóknak szánt VR-túra keretei között.
1459069200

David Hayter: a Konami korábban is lecserélt volna

Nagy felzúdulást váltott ki a Metal Gear Solid-rajongók körében, mikor kiderült, hogy az ötödik felvonásban nem David Hayter adja majd a hangját Big Bossnak, pedig úgy tűnik, a Konami már régóta meg akart szabadulni a színésztől.
1457168400

Shadow Moses - leállították a fejlesztést

Emlékeztek még a nagyon ígéretes, Unreal Engine 4-gyel megtámogatott rajongói Metal Gear Solid-felújításra? Ha beleszerettél a projektbe, akkor van egy nagyon rossz hírünk...
1453104540

Shadow Moses - a Metal Gear Solid remake-je

Eddig nem tudtam róla, és csak a Shadow Moses első előzetese juttatta eszembe, de szükségem van az eredeti Metal Gear Solid felújított változatára. A negyedik generációs Unreal Engine-nel hajtott rajongói remake döbbetenesen fest.
1450530123

Új Metal Gearhez toboroz a Konami

Hiába távozott a cégtől Hideo Kojima, úgy tűnik, a Konami továbbra is számol a Metal Gear-sorozattal. Ezt támasztja alá egy álláshirdetés is, amely szerint a cég munkatársakat keres egy új Metal Gear-játékhoz.
1450251709

Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.
1446570000

A Konaminál az új Metal Gear Solidról beszélnek?

Egyelőre csak pletyka, de állítólag a Konaminál már az új Metal Gear Solidról beszélnek, és ami még fontosabb, tőkeigényes projektként tekintenek rá, ergo valami épkézláb dolog is kisülhet belőle.
1436774429

Feloszlott a Kojima Productions?

Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.
1427806800

Megvan a Metal Gear Solid-film írója

Miközben a Kojimával kapcsolatos hírek arról tanúskodnak, hogy egyre paprikásabb a hangulat a Metal Gear Solid-sorozat fejlesztői és kiadója között, érkezett valami jó hír is a témában: megvan az MGS-film írója!
1422973800

Kojima: jó lenne egy Metal Gear Solid remake

Hideo Kojima egy interjúban azt nyilatkozta, reméli, hogy az 1998-ban megjelent Metal Gear Solid egyszer nyitott világú remake-et kaphat PS4-re, azonban ha erre sor is kerül, az nem a közeljövőben lesz.