Doom PC, PS4, XBOXONE

Visszatért a Doom - ezúttal már John Carmack nélkül.

Bethesda témájú flipperjátékot készít a Zen Studios

A Bethesda legnagyobb szériái ihlették a magyar Zen Studios flipperjátékainak új asztalait. Fallout, Doom és Skyrim témájú gépek is helyet kaptak az új csomagban, amely a jövő hónap elején jelenik meg.

TGA 2016: Itt vannak a jelöltek

December 1-jén újra megrendezik a The Game Awardsot, ahol a szakma díjazza a legjobb játékokat és fejlesztőket. Idén összesen 63 játékot jelöltek különböző kategóriákban - a legtöbb jelölést a Sony címei kapták.

Doom - már a Cacodemont is irányíthatjuk

Megérkezett az id Software lövöldéjének második fizetős DLC-je, a Hell Followed. Ezúttal is a többjátékos mód kapott új tartalmakat: a friss pályák mellett egy új szörny, a Cacodemon is játszhatóvá vált.

Tesztek nélkül rajtolnak az új Bethesda-játékok

A DOOM után a Skyrim: Special Editionhöz és a Dishonored folytatásához is a premier előtti napon kap hozzáférést a sajtó, így lényegében tesztek nélkül kerülnek majd boltokba az új Bethesda-játékok.

Doom - megérkezett a Deathmatch

Megérkezett a Doom legújabb frissítése, mely a multiplayer módba hoz újdonságokat. Bekerül a játékba a közönségkedvenc Deathmatch játékmód, valamint immár privát meccseket is indíthatunk.

Doom - jön a Deathmatch a multiba

Az id Software folyamatosan dolgozik a Doom frissítésén. A következő ingyenes update-ben élesedik a Deathmatch mód, hamarosan privát meccseket is indíthatunk, valamint élesedik az Arcade mód is.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.

Korábban jelent meg a Doom első DLC-je

Noha csak mára vártuk az Unto the Evil DLC-t, ám a QuakeCon nyitónapja alkalmából a Bethesda úgy gondolta, egy nappal korábban elérhetővé teszi a csomagot. Megérkezett az utolsó előzetes is.

Ma nagyot frissül a Doom

Mától tölthető a Doom Update 2 névre keresztelt ingyenes frissítése, amely új játékmóddal és SnapMap-funkciókkal bővíti a játékot. Emellett egy fizetős térképcsomagra is lecsaphatunk.

Doom - élesedett a Vulkan API-támogatás

A minap megjelent a PC-s Doom legújabb javítása, és ezzel együtt a grafikus kártyák illesztőprogramjai is frissültek, így a shooter immáron támogatja a Vulkan API-t. Miért jó ez nekünk? A teljesítmény érezhető löketet kap.