Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
Típus: Akció, Kaland

Beyond Good & Evil 2 prezentáció érkezett

Kicsit kétes minőségű a felvétel, de legalább van valamilyen életjel a Beyond Good & Evil 2 felől. Az alábbi prezentáció elsősorban már a játékra koncentrál, a múlt héten mutatták be a Montpellier In Game 2011 rendezvényen, Michel Ancel tolmácsolásában.

Segítheti a Rayman: Origins sikere a BG&E2-t

Továbbra sem teljesen tiszta, hogy mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel. Michael Ancel egyszer azt mondja, hogy készül, máskor azonban a Ubisoft fejesei nyilatkozzák azt, hogy semmit nem tudnak róla elmondani. A Rayman: Origins sikere azonban segíthet a játék elkészültében.

Miért lesz nextgen cím a Beyond Good & Evil 2?

Michel Ancelt sikerült mikrofonvégre kapnia a GamesRadarnak, s a francia úr végre megindokolta azt, hogy miért volt szükség arra a lépésre, hogy a Beyond Good & Evil 2 csak a következő konzolgenerációban lásson napvilágot. Az indok - bármilyen fura is - a jelenlegi konzolok limitált teljesítményében keresendő.

E3 2011: Beyond Good & Evil 2 halasztás

Végre életjelet adott magáról a varázslatos akció-kalandjáték, a Beyond Good & Evil második része. A címet két éve jelentették be, s még mindig fejlesztés alatt áll. Hiába beszélünk életjelről, igazából a hibernáció állapotában leledzik. Jade és malaca csak a következő generációban lát napvilágot. Sajnos.

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.

Beyond Good & Evil 2 - hinni kell benne

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a Beyond Good & Evil folytatásával; a Ubisoft szerint még mindig készül a játék, de a nagy csend és a kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben. A kiadó producere szerint a játékosoknak csak hinni kell benne, hogy lesz második rész.

Beyond Good & Evil 2 - köszöni, jól van

Bár a Ubisoft szerint a Beyond Good & Evil 2 munkálatai töretlenül folynak, egyre több minden utalhatott arra a közelmúltban, hogy a játék fejlesztését mégis lelőtték.

Lelőtték a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését?

Már megint temetik a Beyond Good & Evil folytatását: a pletykák szerint a Rayman-sorozatot is jegyző Michel Ancel elhagyta a Ubisoftot, így a projektet lelőtték.

Beyond Good & Evil 2 - Hamarosan infók érkeznek

Tavaly előtt jelentették be a Beyond Good & Evil második részét, amelyről azóta sem sokat hallhatunk, ám ez hamarosan változni fog, és bemutatkozik a játék.

Mégsem áll a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése?

Emlékeztek, mikor három napja könnyekkel küszködve a Beyond Good & Evil 2 munkálatainak szüneteltetéséről számoltunk be? Felejtsétek el!