Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
Típus: Akció, Kaland

E3 2017: Bemutatták a Beyond Good & Evil 2-t

Habár Michel Ancel még azt mondta az E3 előtt, hogy a Beyond Good & Evil 2 kihagyja az expót, a Ubisoft sajtókonferenciáján mégis bemutatták a játékot. Ami a címe ellenére egyáltalán nem folytatás lesz!

E3 2017: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Mindjárt elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája, amit ezúttal is egy liveblog kíséretében izgulunk vagy ununk végig. Reméljük, nem az utóbbi valósul meg, már csak azért sem, mert a francia kiadó remek játékokat hoz magával.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!

E3 2017: Kihagyja az új Beyond Good & Evil

Michel Ancel szerint biztosan kihagyja az idei E3-at az új Beyond Good & Evil, ugyanakkor az úriember azzal nyugtatta a rajongóit, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon, és az év folyamán meg is mutatnák majd.

Beyond Good & Evil 2 - Nintendo-exkluzív lesz?

A Let’s Play Video Games szerkesztője, Laura Kate Dale szerint igen. Úgy tudni, egy teljes évig kizárólag Nintendo Switchre lesz beszerezhető a játék, majd utána érkezik meg a többi platformra is - igaz, csak digitálisan.

Beyond Good & Evil 2 - a késés okai

Michel Ancel, a Beyond Good & Evil és a Rayman-sorozat alkotója egy Instagramra feltöltött kép mellé csatolt kísérőszövegben elárulta, miért is tart 2008 óta a Beyond Good & Evil új részének fejlesztése.

2018-ban és NX-re jöhet az új Beyond Good & Evil

Friss pletykák érkeztek az új Beyond Good & Evilről. A hírek szerint a játék valóban Nintendo NX-exkluzív lehet, és afféle reboot-folytatás hibridnek tűnik, amely egyszerre kedvez a már meglévő és a leendő rajongóknak.

Hivatalos: készül az új Beyond Good & Evil

Nem tudjuk, mi lesz a címe, és részleteket sem kaptunk egyelőre, mindenesetre a játék hivatalos Facebook-oldalán formálisan is megerősítették, hogy Michel Ancelék belevágtak a fejlesztésbe.

Beyond Good & Evil 2 - újrakezdték a fejlesztést?

A játék atyja, Michel Ancel egy újabb koncepciós rajzott tett közzé a következő projektjéről. Gyakorlatilag mérget vehetünk rá, hogy a Beyond Good & Evil 2-ről van szó, ám az is érdekes, amit megjegyzésként hintett el a designer.

Beyond Good & Evil 2 - mára is jutott egy artwork

Michel Ancel ott folytatja, ahol abbahagyta, az Instagramján újabb concept artot osztott meg a Beyond Good & Evil 2-ből. Mostanra az is kiderült, hogy miért lelkesedett be ennyire a dizájner.