Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
Típus: Akció, Kaland

E3 2013: Életjelek a Beyond Good & Evil 2-ről

Az idei expón újra bemutatkozhat a várva-várt Beyond Good & Evil 2, legalábbis a Ubisoft Facebook-bejegyzése erre utal. Lehet, hogy a franciák éjféli sajtótájékoztatóján többet megtudunk majd Jade új kalandjáról?

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.

Beyond Good & Evil 2 - ebben a generációban?

Újabb fejlesztői LinkedIn-profilt halásztak elő a szemfüles rajongók, melyből kiderült, hogy az egyik pályatervező 2007-2011 között dolgozott a Beyond Good & Evil 2-n, ami PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra készül.

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

Beyond Good & Evil 2 - újabb képhármas

Valaki folyamatosan szivárogtatja a látnivalókat a Beyond Good & Evil folytatásáról, de miután a játékot csak a következő generációs platformokra ígérik a készítői, ne vegyünk rá mérget, hogy akkor is így fest majd az anyag, mikor leghamarabb jövőre megjelenik. Itt van három új kép belőle, csekkoljátok!

Mozgásban a Beyond Good & Evil 2

Felgyorsultak az események a Beyond Good & Evil második része körül. Éveket kellett várni az apró információmorzsákra, most pedig szinte minden napra befut valami látnivaló. Valódi ingame felvételeket láthatunk Jade új kalandjából. Igaz, csupán a környezet kerül terítékre.

Még több képen a Beyond Good & Evil 2

A szivárgás nem áll meg Michel Ancel soron következő játékából. Egy igazi klasszikus tér vissza - de csak a távoli jövőben, a következő generációs hardverek megjelenésekor. Ismét rácsodálkozhatunk a grafika új szintjére a három új Beyond Good & Evil 2 képeket vizslatva.

Beyond Good & Evil 2 - kiszivárgott az első kép

Döbbenet: megérkezett az első ingame screenshot a Beyond Good & Evil 2-ből - a nextgen már a spájzban van. Michel Ancel éppen tegnap erősítette meg, hogy a játék fejlesztése következő fokozatba kapcsolt, most pedig befutott egy iszonyatosan durva kép. Lehet, már jövőre elérhető lesz?

Már aktívan fejlesztik a Beyond Good & Evil 2-t

Megannyi félinformáción és kétségen túllépve, Michel Ancel megerősítette, hogy csapatával gőzerőre kapcsoltak és már javában benne vannak a Beyond Good & Evil 2 munkálataiban. A projekt sorsa már nem kérdés, viszont csak a következő generációs hardverekre lát napvilágot.

Újabb Beyond Good & Evil 2 pletykák

Az Xbox World 360 magazin egyik névtelen forrása szerint Michel Ancel várva-várt akció-kalandjátékának folytatása még ebben a konzolgenerációban megjelenhet. Elképzelhető, hogy a Ubisoft mégis rákapcsolt a fejlesztésre? Mi örülnénk a legjobban annak, ha szoros határidőn belül napvilágot látna a játék.