Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
Típus: Akció, Kaland

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: Beyond Good & Evil 2 - Jade visszatért!

A lagymatag Just Dance 2019-nyitány után a Beyond Good & Evil folytatásával folytatódik a Ubisoft konferenciája. Kaptunk egy új előzetest, amiből kiderült, hogy visszatér Jade, de fiatalabb kiadásban.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.

Újra mozgásban a Beyond Good & Evil 2

A Ubisoft egy tegnap esti livestreamben mutatott némi gameplayt a Beyond Good & Evil 2-ről. Egy űrkalózt irányítunk a folytatásban, lehetünk állatok vagy emberek is, miközben bolygóról bolygóra fedezhetjük fel az univerzumot.

Státuszjelentés a Beyond Good & Evil 2-ről

Az idei E3-on újra bemutatkozott Beyond Good & Evil 2 megjelenése még ugyan nagyon messze van, de legalább a Ubisoft Montpellier igyekszik rendszeresen tájékoztatni a rajongókat a fejlesztés menetéről.

Először mozgásban a Beyond Good & Evil 2

Az elképesztő E3-as bemutatkozás után Michel Ancel és a Ubisoft bemutatta a Beyond Good & Evil 2 techdemóját is. A 15 perces gameplay felvétel képet ad arról, mire számítsunk majd.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: Multiplatform a Beyond Good & Evil 2?

A Beyond Good & Evil 2 újbóli hivatalos bejelentése egyértelműen az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése volt. A leleplezéskor sok mindenről, így a várható platformlistáról sem esett szó, de talán ez utóbbi sem titok már.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.