Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
Típus: Akció, Kaland

Vajon mit teasel Michel Ancel?

Michel Ancel ezt a csodás keddi napot látta a legalkalmasabbnak arra, hogy begerjessze a Beyond Good & Evil-rajongókat: az Instagramján megosztott artwork láttán azonnal vad találgatások indultak a folytatást (?) illetően.

E3 2016: Még mindig készül a Beyond Good & Evil 2

Ha a E3-on nem is volt ott, azt igazán nem mondhatjátok, hogy meg sem említették: a Ubisoft vezérigazgatója maga erősítette meg, hogy továbbra is fejlesztés alatt áll a kultjáték folytatása.

Beyond Good & Evil - újra levédették a nevet

Tovább folytatódik a Beyond Good & Evil 2 kálváriája, ugyanis a Ubisoft nem hagyta veszni szériát és újra levédették a nevét. Persze ebből még nehéz következtetni, hogy mi is a célja a francia kiadónak.

Beyond Good & Evil 2 - a Nintendo jóvoltából?

Egy friss szóbeszéd szerint a még mindig fejlesztés alatt álló Beyond Good & Evil-folytatást állítólag maga a Nintendo pénzeli, így jó eséllyel Nintendo NX-exkluzív lesz a várva-várt második rész.

Még mindig készül a Beyond Good & Evil 2

Michel Ancel rendező leült egy kicsit csevegni a Double Fine-os arcokkal a Devs Play-videósorozat legújabb epizódjában, ahol elárulta, hogy nyolc év után még mindig fejlesztés alatt van a Beyond Good & Evil 2.

E3 2015: Törölték a Beyond Good & Evil 2-t?

Sajnos elég hányatott sorsú játék a Beyond Good & Evil 2, melyből hét éve láttuk az első és utolsó trailert. Azóta többször pletykáltak már a project törléséről és folytatásáról is, de újra rossz hírek érkeztek.

Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.

Megint teaselik a Beyond Good & Evil 2-t

Michel Ancel valami olyat tett a minap, hogyha nem készül gőzerővel a Beyond Good & Evil 2, akkor az minimum provokációnak tekinthető. Húzta kicsit a rajongók agyát, épp csak egy pillanatig tartott.

Ismét szóba került a Beyond Good & Evil 2

Michel Ancel ismét elejtett pár hírmorzsát a Beyond Good & Evil 2-ről. Naná, hogy nincs semmi konkrétum az ügyben, de legalább életben van a projekt és halad a beteljesülés felé. Mi pedig kitartóan várakozunk.

Folytatásokon agyal a Ubisoft

Far Cry 4, Beyond Good & Evil 2 és az új Prince of Persia - ezek mindegyike olyan cím, melyet szívesen látnának a rajongók. A Ubisoft természetesen nem mond le a folytatásokról, csak szeret rajtuk ülni egy ideig.