Beyond Good & Evil 2

Megkezdődtek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai. A tervezési fázisban lévő projekt eredetije az utóbbi évek egyik legjobb játéka volt.
Típus: Akció, Kaland

Szünetelnek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai

Már az E3-on sem találkozhattunk vele, a kölni GamesCom-on pedig azt mondták a készítők, hogy egyelőre szünetelnek a várva-várt folytatás munkálatai.

E3 2009: A Beyond Good & Evil 2 nem lesz jelen

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem szándékozza bemutatni tavaly bejelentett játékát, ugyanis a szóvivő szerint otthon marad a Beyond Good & Evil folytatása.

Kiszivárgott Beyond Good & Evil 2 jelenetek?

A francia Eversonic oldalnak köszönhetően netre került egy igen izgalmas videó, melyben ha minden igaz, a Beyond Good & Evil 2-t láthatjuk mozgás közben!

Beyond Good & Evil 2 - Nagy kalandok várnak ránk

Michel Ancel, a fejlesztők egyik munkatársa elárulta, hogy a folytatás sokkal összetetteb, sokkal hangulatosabb lesz, mint az első epizód volt.

Beyond Good & Evil 2 - könnyebb lesz, mint elődje

Az Ubisoft érdekesen viszonyul a játékokhoz és a közönséghez, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legújabb Beyond Good & Evil 2 információk.

Beyond Good & Evil 2 trailer

Az Ubisoft megannyi sikeres játéka közül az egyik legkedveltebb a 2003-ban megjelent Beyond Good & Evil volt és hamarosan megérkezik a folytatás.

Készül a Beyond Good & Evil folytatása

Bár remek játék volt a Beyond Good & Evil, üzletileg csúfosan elhasalt, így sokáig kétséges volt a folytatás elkészítése annak ellenére, hogy igény mindig is volt rá.