Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

E3 2010: Trailert kapott a SW: The Old Republic

A fenséges KOTOR hagyományaira épülő MMORPG is előhozakodott egy erdei mészárlás képsoraival. A Bioware online mókája irtó hangulatosnak ígérkezik.

Friss screenshotok borongós májusi délutánra

Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Ball, EA Sports MMA, F1, Kane & Lynch, Medal of Honor, Star Wars, és még sok más játék a mai galériafrissítésben!

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.

Star Wars: The Old Republic - friss fejlesztői napló

Új fejlesztői napló jelent meg a Star Wars: The Old Republicról A videóban megismerhetjük a harcrendszert, és megtudhatjuk, mik az egyes kasztok erősségei.

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

Ajánlatunk unalmas szombat délutánra: APB, Enslaved, FIFA, Final Fantasy XIV, Lost Planet 2, Nier, Star Wars: The Old Republic, Two Worlds 2, UFC. Soroljam még?

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

The Old Republic - a cél kétmillió előfizetőt szerezni

Azt már tudjuk, hogy az Old Republic még az EA címei közül is a drágábbak közé tartozik - most kiderült, hogy mekkora rajongói bázissal térülnének meg ezek a költségek.

GDC 10: Old Republic a legdrágább EA játék

Az Electronic Arts elmondása alapján a Star Wars: The Old Republic a legdrágább project, amibe valaha belevágtak. Az MMO-k egyébként sem olcsók, de ezen pláne nem spórolnak.

SW: The Old Republic - visszatérés a Taris bolygóra

Megérkezett a Bioware legújabb fejlesztői naplója, melyben visszalátogatunk a Knights of the Old Republic első részében megismert, aztán rommá lőtt Taris bolygóra.