Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Star Wars: The Old Republic - Jedi osztályok

A Bioware bejelentette a Jedi karakterosztály kétféle specializációját, melyek nem meglepő módon a Sith hasonló karaktertípusainak felelnek meg. A játékról egyébként további információáradatot várunk a hamarosan kezdődő GamesCom alatt, ahová az EA és a Bioware teljes erővel vonul ki.

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.

A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.

Bioware: 10 millióig meg sem állunk

Az EA-támogatását élvező Bioware fejlesztői új cél tűztek ki maguk elé: a következő lépcsőfokot legalább 10 millió eladott példánnyal büszkélkedő játék jelentené.

Űrcsata is lesz a Star Wars: The Old Republicban

Egyre terebélyesedik a Star Wars: The Old Republic fícsörlistája, a Comic-Conon éppen azt jelentette be a Bioware, hogy űrcsaták is lesznek az MMORPG-ben.

A konzol a múlt, mondja a BioWare

A BioWare alapítója a Develop konferencián fejtette ki a véleményét a piacról: állítása szerint a konzol már a múlté, a jövőt - természetesen - az iPhone és a Facebook jelenti.

SW: The Old Republic - a harc alapjai

Végre a tényleges küzdelmet is láthatjuk mozgásban a Bioware várva várt MMORPG-jéből. Három perc alatt négy karakterosztály mutatkozik be.

E3 2010: SW: The Old Republic videóáradat

Az állunkat keresgéltük a Microsoft konferenciáját záró CGI mozgókép alatt, de a tényleges játékmenet közbeni pillanatokra egészen eddig kellett várni.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Electronic Arts konferencia LIVEBLOG

Magyar idő szerint éjjeli 11-kor kezdeti veszi az EA konferencia is. Reméljük tényleg kreatív bejelentésekkel bombáz majd minket John Riccitello csapata.