Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1311771600

Electronic Arts helyzetjelentés, tarolt a Portal 2

A várakozásoknak megfelelően teljesített az Electronic Arts az első pénzügyi negyedévében. A Portal 2-ből kétmillió példány ment el, a Crysis 2-ből három, és bíztató a következő hónapok felhozatala is: a Battlefield 3 előrendelései a Bad Company 2 tízszeresére nőttek, a The Old Republic pedig már rekorder.
1311667200

Évtizedekig fog futni a Star Wars: The Old Republic

Ahogy a Blizzard is elmondta annak idején, hogy a World of Warcraftot akár több évtizedig is aktívan tartják, úgy most a BioWare is azt nyilatkozta az Old Republickal kapcsolatban, hogy eléggé hosszú távra terveznek, akár húsz-harminc évre is. Vajon mi lesz belőle?
1311411600

Star Wars: The Old Republic - csatlakozz a harchoz

Még idén jön a The Old Republic, ígérte az Electronic Arts. Éppen ezért az új előzetesben arra kérik a jónépet, hogy csatlakozzanak a küzdelemhez és válasszák ki a maguk oldalát. Az egyszer biztos, hogy sok érdekes karakterosztály között válogathatunk mindkét félnél.
1311336758

Még idén megjelenik a Star Wars: The Old Republic

Elindult a Star Wars: The Old Republic előrendelői kampánya, így végre valami szilárd támpontot is kaptunk a fejlesztők azon állításának alátámasztására, miszerint az MMORPG még idén elrajtolhat. A játék egyébként három különböző kiszerelésben is kapható lesz, ezek közül az egyik digitális.
1310626800

50 millió dollárba fájhat a Battlefield 3 marketingje

Michael Pachter elemző szerint 50 millió dollárra rúghat majd a Battlefield 3 marketingköltsége, és ez már garantálja az óriási háborút a Call of Duty és a Battlefield között az ősszel. Pachter a Star Wars: The Old Republicról is jósolt: szerinte kétmillióan fogják megvenni a játékot.
1309798812

The Old Republic - akcióban a fejvadász

A hétvégén újabb trailer érkezett a Star Wars: The Old Republicról, melynek középpontjában a mindig halálos fejvadász áll. Ha a filmekben imádtad Jango és Boba Fettet, akkor nem kell sokat variálnod a karakterválasztó képernyőn - elég rábökni a bounty hunterre, aztán irány a galaxis!
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308232834

EA: még több exkluzív cím az Originen

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a jövőben még több digitális formában letölthető játék és kiegészítő érkezik a saját közösségi és disztribúciós rendszerére, az Originre. Ezekkel az egyedi tartalmakkal próbálnak a versenytársakra ráverni, holott játékaik a konkurenseknél is meg fognak jelenni.
1308065935

SW: The Old Republic - egyszerű WoW-klón?

A Cowen and Company elemzői szerint csalódás a Star Wars: The OId Republic, ugyanis az ígéretekkel ellentétben semmiben nem különbözik a World of Warcrafttól azon kívül persze, hogy a Star Wars univerzumban játszódik. A BioWare védekezik: minden rendben halad, és a játékosok is elégedettek.
1307783339

E3 2011: Még több Star Wars: The Old Republic

Az E3-nak már vége, de az információ- és videóáradat nem akar alább hagyni: még mindig van egy-két érdekesebb anyag, amit muszáj megosztanunk veletek. A Star Wars: The Old Republic cinematic előzetese óriási sikert aratott, de vajon a játékmenet is ennyire fekszik mindenkinek?