Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Filmszerű játékmenetet ígér az Old Republic

Észnél kell lennie annak a fejlesztőcsapatnak, aki konkurenst szeretne állítani a World of Wacraftnak, de ha valaki alkalmas erre a feladatra, az kétségtelenül a Bioware. A Star Wars: The Old Republic pedig nem csak az MMORPG-rajongóknak, de minden szerepjátékosnak a kedvére fog tenni.

The Old Republic - harcban a köztársasági katonák

Bár a történet később játszódik, a Republic Commando óta sokkal jobban csípjük a Star Wars egyszeri katonáit, s talán pont ezért lehet ez a kaszt kifejezetten népszerű a The Old Republicban is. A Bioware összerakott egy trailert a Köztársaság rohamosztagosairól - intenzív másfél perc vár ránk.

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.

Április után jöhet a Star Wars: The Old Republic

Nem biztos, hogy csúsztatott, mindenesetre igazított egy picit az Electronic Arts a Star Wars: The Old Republic megjelenési dátumán. A Bioware legújabb MMO-ja a kiadó és a fejlesztőcsapat szerint is az egyik legnagyobb dobásuknak ígérkezik, amit valaha kiadtak a kezeik közül.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.

Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?

The Old Republic - Revan hagyatéka trailer

A Bioware tényleg komolyan gondolja, hogy Knights of the Old Republic-szintű történetet visz az új MMO-ba. Ennek megfelelően össze is kapcsolják a történetet a régebbi játékokkal, amire a bizonyíték a most befutott előzetes: a sith-ek megtalálták Darth Revan hagyatékát!

GC 2010: Electronic Arts konferencia - élőben, itt!

Véget ért az Electronic Arts GamesCom-konferenciája. Bemutatták a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változatát, de azon kívül csak a már ismert címeiket mutogatták. A rendezvény történéseit percről-percre blogoltuk, itt mindent elolvashatsz!