Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1307632501

E3 2011: Star Wars: The Old Republic - teljes intró

Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen.
1307446934

E3 2011: Filmes kedvcsinálón a The Old Republic

A Bioware eddig is nagyon jó volt, ha arról volt szó, hogy kedvet kell csinálni az új MMO-juk, a Star Wars: The Old Republichoz. Ezúttal sincs másképp: a most kiadott, renderelt jelentekből összevágott előzetes nagyon ütős, de inkább arról hallanánk, mikor jelenik meg a játék.
1307388600

E3 2011: EA sajtókonferencia - LIVEBLOG

A nagyobb kiadók közül az Electronic Arts tart elsőként sajtókonferenciát, a cég ezúttal is tetemes mennyiségű játékkal készült a kiállításra. Bemutatkozott az Insomniac új játéka, dátumot kapott a Battlefield 3, lelepleződött a Need for Speed: The Run - egy helyen összefoglaltunk mindent.
1307286000

E3 2011: A Star Wars: The Old Republic trailere

Bár még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mikor kerülhet boltokba a Star Wars: The Old Republic, az már mindenképpen biztató, hogy az Electronic Arts és a BioWare kihozza az E3-ra a játékot. Az MMORPG kiállításra összerakott trailere már megtekinthető, kötelezően megtekintendő az anyag!
1307215429

Előrukkolt a Steam riválisával az Electronic Arts

A Steam babérjaira törne az Electronic Arts. A PC-s játékok digitális terjesztésével foglalkozó szolgáltatások között a Valve rendszere gyakorlatilag egyeduralkodó, sokaknak tört már bele a bicskája a Steam elleni esetlen próbálkozásokban. Az EA-nek azonban van egy nagyon fontos fegyvere.
1306602388

The Old Republic - erre fejlődhet a Trooper kaszt

A Star Wars: The Old Republicot azért is várjuk nagyon, mert végre olyan Star Wars-címet kapunk, amiben nem erőltetik ránk, hogy fénykardot vagy valamilyen lőfegyvert viseljünk - mi dönthetjük el, hogy a jedik vagy a sithek mellett állunk, esetleg megelégszünk a Köztársaság katonáival vagy a fejvadászokkal.
1305381011

The Old Republic - bemutatkozik a sith inkvizítor

Az, hogy szépen, apránként befut egy videó a Star Wars: The Old Republicról, az reményt is jelent egyúttal, hogy azért mégsem haladhat olyan rossz irányba a játék, mint azt pletykálják, s mint arra a megannyi csúsztatás utal. Most a sith inkvizítor kasztjára vehetünk néhány pillantást.
1304688600

HWSW: Bejöttek a folytatások az EA-nek

Az év elején kiadott bombasikereknek, valamint a FIFA 11 folyamatosan jó piaci teljesítményének köszönhetően javult az Electronic Arts pénzügyi teljesítménye. A vállalat bevétele és profitja egyaránt emelkedett éves összehasonlításban, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1304588700

2012-re csúszhat a Star Wars: The Old Republic

Eddig is sokat késett, és úgy néz ki, hogy ezután is sokat fog késni a BioWare első MMORPG-je, melyet jelenleg a World of Warcraft egyik legesélyesebb riválisának tartanak. Az Electronic Arts most azt mondja, akár 2012-re is áttolhatják a megjelenést, ha a béta alapján így látják jónak.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.