Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Kamu Old Republic bétakulcsokat árulnak a neten

A BioWare felhívta a rajongók figyelmét, hogy néhányan kamu bétakulcsokat árulnak a Star Wars: The Old Republichoz. A csapat leszögezte: a bétateszt még nem indult el, ezek az értesítések pedig nem hivatalos levelek, csak az adatainkat próbálják meg velük elcsaklizni.

Old Republic - másfél millióan regisztráltak a bétára

Bár az Electronic Arts korábban azt hangoztatta, ők beérnék félmillió előfizetővel is, látszólag ennél sokkal nagyobb az érdeklődés a Star Wars: The Old Republic iránt, legalábbis ami a bétateszt-jelentkezéseket illeti. Az új MMO-ban még a Blizzard szerint is van potenciál, csak sikerüljön jól.

SW: The Old Republic - kalandok a Taral V-n

A PAX East 2011-en a Bioware is előszeretettel mutogatta portékáját, így már egészen közelről szemügyre vehetjük a Star Wars: The Old Republic névre keresztelt MMO-t. Szerencsére a fejlesztők nyelve is megeredt, miközben a Taral V bolygón zajló jeleneteket prezentálták.

The Old Republic - már lehet guildeket alapítani

Mindenki ki van már éhezve egy rendes Star Wars-MMO-ra, a Bioware pedig ki is használja a rajongók hatalmas érdeklődését: ugyan a játék megjelenéséig még hónapok vannak hátra, a hivatalos honlapon már lehet klánokat létrehozni, s azokhoz csatlakozni, melyek aztán majd a végleges verzióban aktiválódnak.

SW: The Old Republic - bemutatkozik a fejvadász

A fejvadász: profi és gátlástalan, a pénzért mindenre hajlandó. Általában egyedül dolgozik, de komolyabb munkákat csapatban is elvállal. Galaxisszerte kajtatnak utána, míg ő szépen, kényelmesen leszámol a célpontjaival. Újabb kasztbemutató érkezett a Star Wars: The Old Republicból.

The Old Republic - félmillió előfizetőre van szükség

Azt még mindig nem tudni, hogy megjelenik-e tavasszal a Star Wars: The Old Republic, arról azonban már beszélt az Electronic Arts vezérigazgatója, hogy hány játékosra lesz szükség ahhoz, hogy megtérüljön a Bioware MMORPG-jére rááldozott pénz. A címből már kitalálhattátok, de azért részletezzük a dolgot.

Star Wars: The Old Republic - videón a Taral V

A Star Wars: The Old Republic trailersorozatában a készülő MMORPG "flashpontjai" kerülnek bemutatásra, legutóbb éppen a Taral V bolygó, amely hosszú ideig a Sith Birodalom fennhatósága alatt állt. A planéta szupertitkos börtöneiben többek között egy jedi mestert is fogva tartanak.

Szeptemberig csúszhat a The Old Republic?

Az MCV értesülései szerint nem áll készen a tavaszi indulásra a Star Wars: The Old Republic, az MMORPG szerverei ezért csak az ősszel bőghetnek fel. Az Electronic Arts még nem fűzött kommentárt a hírekhez, de a késés tulajdonképpen nem is lenne meglepő, ráadásul ennyi csúszás még bele is fér.

Bukta lesz a Star Wars: The Old Republic?

A Janco Partners elemzője szerint az Electronic Arts befektetői sem hisznek abban, hogy bármi jó sülhet ki a Bioware által fejlesztett Star Wars: The Old Republicból. Ez a vélemény egybecseng az egyik volt EA-alkalmazottéval, aki októberben konkrétan viccnek nevezte a Star Wars-MMO-t.