Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.

Fejlesztőt cserél a Star Wars: The Old Republic

Az EA külső fejlesztőre bízná az MMORPG további sorsát, hogy a BioWare így felszabaduló dolgozói a Mass Effect és a Dragon Age játékoknak szentelhessék a figyelmüket.

Távozik a BioWare-től a Star Wars: The Old Republic kreatív direktora

Tizenhat év közös munkát követően elhagyja a BioWare-t a Star Wars: The Old Republic kreatív direktora, Charles Boyd. A fejlesztőcég ennek ellenére kitart az MMORPG mellett.

Traileren a The Old Republic: Legacy of the Sith

Tegnap rajtolt el a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítője, a Legacy of the Sith, aminek a tiszteletére az Electronic Arts és a BioWare egy elképesztően ütős előzetest rakott össze.

Star Wars: The Old Republic - a sithek öröksége

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett az eredetileg decemberre datált, majd februárra átcsúsztatott új The Old Republic-kiegészítő, a Legacy of the Sith. A friss videó az expanzió történetére koncentrál.

Jövőre marad a The Old Republic új kiegészítője

A BioWare Austin már a bejelentése óta az idei évre ígérte a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítőjét. Mégis úgy alakult, hogy több időt igényel a DLC, ezért csak jövőre dobják piacra.

Dátumot kapott a The Old Republic új kiegészítője

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Star Wars: The Old Republic idén nyáron beharangozott új expanziója, a Legacy of the Sith. A kiegészítő még karácsony előtt bemutatkozik.

The Old Republic - 4K-ban az emlékezetes trailer

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Star Wars: The Old Republic, a BioWare pedig nem csak új kiegészítővel hálálja meg a rajongók kitartását, de a játék korábbi előzeteseit is újra elérhetővé teszi - csak ezúttal 4K-s felbontásban.

Star Wars: The Old Republic - messze még a vég

Decemberben betölti tizedik életévét a BioWare MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic. Ezzel együtt közeleg az új kiegészítő is, de addig a fejlesztőkkel végigvehetjük, milyen kalandok történtek eddig a messzi-messzi galaxisban.

Új kiegészítő jön a Star Wars: The Old Republichoz

Idén lesz tíz éve, hogy a BioWare piacra dobta a Star Wars: The Old Republicot, de ez még nem jelenti azt, hogy végeztek is vele. Idén új kiegészítő érkezik az MMO-hoz: a Legacy of the Sithben Darth Malgus rejtélyes terveinek járunk a végére.

Steamen is elérhető a Star Wars: The Old Republic

Nem ért véget az EA-játékok és a korábbi Star Wars-címek Steamre történő migrációja. Most, több mint kilenc évvel a megjelenése után, a BioWare MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic látogatott el a Valve platformjára.