Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!

SWTOR - koordinációs rémálom volt

Senki nem gondolta, hogy egy MMO fejlesztése könnyű lenne, de a BioWare valószínűleg a végletekig elment a Star Wars: The Old Republic néven futó monstrum készítésekor. A projekt megmozgatta az Electronic Arts különböző stúdióinak és részlegeinek jelentős részét.

Kételkednek a piaci elemzők az SWTOR-ban

Kételkednek a piaci elemzők az SWTOR-ban, aminek hatására az Electronic Arts részvényei azonnal gyengülni kezdtek. Habár a kiadó és a BioWare csak pozitívan nyilatkozik a Star Wars: The Old Republic fogadtatásáról, úgy tűnik, a játékosok egy része és az elemzők szerint közel sem ilyen rózsás a helyzet.

500 millió dollárba kerülhetett az Old Republic

Az Electronic Arts természetesen nem árulta el, hogy mennyibe került neki a Star Wars: The Old Republic fejlesztése és kiadása, de elemzői vélemények szerint akár félmilliárd dollárt is beleölhetett a kiadó a projektbe. Azt eddig is tudtuk, hogy az EA még nem készült ekkora dobásra.

The Old Republic - már a 2013-as tartalmat tervezik

Egy MMO fejlesztésénél muszáj előre gondolkodni és tervezni, bár a BioWare valószínűleg túltesz minden eddigi riválisán ebben a tekintetben. Készítik a Star Wars: The Old Republic következő nagy frissítését, de közben a készítők és a tesztelők már a 2013-as tartalmakat nyúzzák.

Star Wars: The Old Republic - jön az örökség

Egy olyan koncepciót vett elő a BioWare, amihez hasonlót annak idején a Blizzard is ígért, de nem valósította meg. A karaktereink családi, rokoni kapcsolatba kerülhetnek egymással, ami által spéci képességekre tehetnek szert, így buzdítva mindenkit az altozásra.

Hova lettek a hi-res textúrák az Old Republicból?

Sok játékosnak feltűnt, hogy a Star Wars: The Old Republic indulása után furcsa módon eltűntek a korábban még elérhető magas felbontású textúrák. A BioWare megadta a hivatalos magyarázatot a problémára: a hi-res textúrák azért nincsenek a játékban, mert kivették őket belőle.

Úton az Old Republic első nagyobb frissítése

Jövő hét kedden válik letölthetővé a Star Wars: The Old Republic első nagyobb frissítése, ami a Rise of the Rakghouls alcímet kapta. A BioWare a jövőben folyamatos frissítésre készül, a következő termetesebb csomagra márciusban számíthatunk, ha hihetünk az ígéreteknek.

Egymilliárdot keresett az EA digitális eladásokból

Ráadásul a fenti impozáns szám amerikai dollárt jelent, nem holmi japán jent. Szépen alakult a 2011-es év az EA számára, hiszen a digitális eladásai nőttek - egyelőre úgy tűnik, megérte bevezetni az Origin névre keresztelt disztribúciós rendszert. A kiadó átszervezi az Interactive részlegét is.

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.