Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1332259200

Hatással volt a WoW-ra a The Old Republic

A Blizzard nem közölt pontos előfizetői számot a World of Warcrafttal kapcsolatban a Star Wars: The Old Republic megjelenése óta, de azt elismeri, hogy biztosan hatással volt az aktív játékosok csökkenésére a BioWare decemberben elrajtolt online szerepjátéka.
1331820000

Ingyenes a hétvégén a Star Wars: The Old Republic

Micsoda véletlen egybeesés, a hosszú hétvége négy napján éppen ingyenesen játszható lesz a Star Wars: The Old Republic. Keresve sem találnánk jobb alkalmat a játék kipróbálására, és bár jó idő lesz, kit érdekel, ha egyszer díjmentesen lehet Jedi lovagot és Sith nagyurat játszani!
1330358400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.
1329748200

Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.
1329129000

Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.
1328533200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.
1328194800

Szépen szerepel a Star Wars: The Old Republic

Az Electronic Arts közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi helyzetjelentését. A vállalat eredményei egyértelműen javultak, ebben közrejátszott a Star Wars: The Old Republic, a Battlefield- és a FIFA-sorozat is. A kiadó minden téren pozitív fejleményekről számolt be.
1327932195

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1327309200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!