Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Star Wars: The Old Republic - íme, az új kiegészítő

Hosszas teaselés után a minap bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic harmadik kiegészítője, ami a Shadow of Revan alcímet kapta. A BioWare komoly ajándékokkal kedveskedik az előrendelőknek.

GC 2014: Videón a The Old Republic új DLC-je

Egy rövid bemutató erejéig bepillantást nyerhetünk a Star Wars: The Old Republic következő DLC-jébe, amely a játékosok számára megvásárolható otthonokat és céhközpontokat tesz elérhetővé az MMORPG-ben.

Casey Hudson kilépett a BioWare-től

A Mass Effect producere, Casey Hudson 16 év után otthagyta a BioWare-t. A hivatalos nyilatkozat alapján most egy új szakasz kezdődik a pályafutásában, a csapat szerint ez "nem a vég, hanem egy új kezdet".

Star Wars: The Old Republic - idén két DLC jön

A BioWare megerősítette, hogy a Star Wars: The Old Republic rajongói idén sem maradnak új tartalmak nélkül: a fejlesztők két DLC-t jelentetnek meg 2014-ben. Háromhetente pedig menetrendszerű hibajavítások érkeznek.

Ez történik most az Electronic Arts háza táján

Az Electronic Arts közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, ami a sok-sok szám mellett sok-sok érdekes infót is tartogatott a kiadó játékainak teljesítményéről, illetve next-gen terveiről.

SW: The Old Republic - játszható faj lesz a cathar?

A Star Wars: The Old Republic hivatalos Facebook-oldalán rejtélyes teaser kép tűnt fel, ami azt sejteti, hogy az univerzum macskaszerű lényei, a catharok játszható fajként köszönnek vissza az MMO-ban.

Launch traileren a SWTOR: Rise of the Hutt Cartel

A várakozás véget ért: elstartolt a Star Wars: The Old Republic első digitális expanziója, a Rise of the Hutt Cartel. Új küldetések várnak minket a Makeb bolygón és magasabb lett a szintsapka - itt a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti termés már határozottan korrektebb, mint a legutóbbi, megjelenésből lesz bőven, és talán akad is egy-két cím, ami érdemes lehet a kipróbálásra. Mi a magunk részéről az Injustice-ra voksulunk.

SWTOR: Rise of the Hutt Cartel - a söpredékek

Tegnap élesedett a Star Wars: The Old Republic Rise of The Hutt Cartel néven futó kiegészítőjének 2.0-s frissítése, amely számos hibajavítás mellett a szintsapkát 55-re tornássza fel. Új trailerünk is van.

GDC 2013: SWTOR: Rise of the Hutt Cartel dátum

A BioWare felfedte a Star Wars: The Old Republic első nagyobb expanziójának megjelenési dátumát a San Franciscóban megrendezett GDC-n. Kevesebb mint egy hónap múlva leszámolhatunk a Hutt-kartellel.