Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

The Old Republic - így fejleszd a Jedi Consulart

A Star Wars: The Old Republic egyik legérdekesebb kasztja a Jedi Consular, mely képes támogatni társait, ám ha a helyzet úgy hozza, nem veti meg a lopakodást sem. Most befutott egy videó, mely részletesen taglalja eme kétarcú osztály fejlődésének útját.

Sokat bukhat a WoW az Old Republic miatt

Természetesen gőzünk sincs arról, hogy pontosan hány játékos pártol majd át a World of Warcrafttól a Star Wars: The Old Republichoz a megjelenése után, az elemzőket viszont sokat foglalkoztatja a kérdés, foglalkozzunk vele hát mi is! Egy felmérés szerint egymillió játékost is bukhat a Blizzard.

The Old Republic - újabb Flashpoint-videó

A Flashpointok az instance-ok helyi megfelelőjeként szolgálnak a Star Wars: The Old Republicban, a Hammer nevezetű variánsát csodálhatjuk meg most egy videó keretében. A Hammert még a Köztársaság hozta létre: úgy gondolták, hogy elpusztult a háborúban, de új csatáknak ad otthont.

The Old Republic - te melyik oldalt választod?

Újabb videó érkezett a Star Wars: The Old Republicról, méghozzá nem is rövid: a közel ötperces anyagban a BioWare munkatársai a játékban választható két oldalt hasonlítják össze két kaszton keresztül. Ezúttal a Trooper és a Sith Inquisitor méri össze erejét - vajh ki fog győzni?

Tízmillió Battlefield 3-at szállítottak le a boltoknak

Az Electronic Arts közzétette a második negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, és bár a Battlefield 3 nem a szeptemberrel véget érő időszakban jelent meg, a bejelentésnek fontos szereplője volt a háborús shooter is: a játékból 10 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.

Star Wars: The Old Republic - a háború jelei

Végtelen sorokban érkeznek a Star Wars: The Old Republic előzetesek, amivel a BioWare valószínűleg próbálja elfeledtetni velünk a béta indulása körüli gondokat, valamint a tényt, hogy a játéknak már vagy egy éve meg kellett volna jelennie. Azért még szeretjük.

The Old Republic - a hétvégén újraindul a béta

Megannyi halasztás és mentegetőzés után a Bioware újraindítja a Star Wars: The Old Republic bétaszervereit a hét végén. Reméljük, ez az időpont már fix és nem lesz újabb halasztás, ráadásul a cég sokkal több meghívót küld szét, mint a legutóbbi alkalommal. Önjelölt jedik számára tuti a hétvégi program.

Már négymillió felhasználója van az Originnek

Bár az Origin indulása koránt sem volt botrányoktól mentes, az Electronic Artsnak látszólag megérte elindítani a Steam vetélytársának kikiáltott digitális disztribúciós szolgáltatást, a rendszer immár több mint négymillió felhasználóval büszkélkedhet. A kiadó szerint ez még csak a kezdet.

Karácsony előtt jön a Star Wars: The Old Republic

Tévesek voltak a tegnapi infók, szánjuk-bánjuk, a Star Wars: The Old Republic ugyanis nem késik, méghozzá annyira, hogy már karácsony előtt felbőgnek a játék szerverei. Az Electronic Arts és a BioWare végre lerántotta a leplet a megjelenési dátumról és az előfizetési díjakról is!

Megint késik a The Old Republic, gondok a háttérrel

Ahogy azt sejteni lehetett az akadozva induló bétatesztből, a BioWare újra eltolta a Star Wars: The Old Republic megjelenését. A célpont jelenleg a következő év első negyede, s remélhetőleg hamarosan kapunk információkat arról is, mikor indul el ténylegesen az európai bétateszt.