Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
1359018001

Videón a SW: The Old Republic új kiegészítője

A free-to-playre váltás nem jelenti azt a Star Wars: The Old Republic életében, hogy az expanziók áramlása megáll: tavasszal érkezik a The Rise of the Hutt Cartel, mely új területekre kalauzol el egy masszív kalandsor keretében.
1357131600

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!
1355843250

Tavasszal kiegészül a Star Wars: The Old Republic

Tavasszal érkezik a Star Wars: The Old Republic első "digitális kiegészítője", amiben a Hutt-kartell felemelkedésének lehetünk szem- és fültanúi. Az előfizetőknek feleannyiba kerül.
1352399697

The Old Republic - jövő héten lesz free-to-play

Az Electronic Arts megerősítette: a jövő héten vált free-to-play modellre a Star Wars: The Old Republic. A tavaly megjelent MMORPG-re eddig havonta kellett előfizetni, a kiadó és a BioWare viszont jobbnak látta, ha alternatív módszert keres a Star Wars-játék életben tartására.
1351677600

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.
1351630409

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)
1351519213

The Old Republic - enyhébb free-to-play korlátok

Vélhetőleg a Star Wars: The Old Republic leendő játékosainak nyomására engedett a BioWare a korábban meghirdetett free-to-play megkötéseken. Az MMORPG ingyenes modelljében engedtek a nadrágszíjon, így megkapjuk a második quickbart, és már öt warzone-ban nyomulhatunk hetente.
1350649846

SW: The Old Republic - free-to-play videótúra

Azok számára, akiknek nem lenne elég az olvasható formula, a BioWare egy videósorozat formájában is részletezi a Star Wars: The Old Republic free-to-play modelljének főbb jellegzetességeit. Kíváncsi vagy, hogy mi a különbség az előfizetéses és ingyenes játéklehetőség között? Csekkold a videót!
1350489639

The Old Republic - a free-to-play móka részletei

Hamarosan free-to-play modellre vált a Star Wars: The Old Republic MMO, ennek kapcsán az ingyenes lehetőségre rácuppanóknak számos korlátozással kell szembenézniük az előfizetőkkel szemben. A BioWare most részletesen összehasonlította a két modellt. Ezekből szemezgetünk most.
1348036200

Távoznak a BioWare alapítói

Enyhén megdöbbentő, és némileg szomorú hírrel kezdjük a mai reggelt. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare két alapítója és vezetője egyszerre döntőtt úgy, hogy elhagyja a stúdiót és a játékipart egyaránt. Mindketten mást terveznek a jövőre nézve, de valószínűleg nem térnek vissza.