Star Wars: The Old Republic

A BioWare készíti a legújabb, Star Wars világban játszódó MMO játékot, amelyet az Electronic Arts fog kiadni, és a jól ismert Knight of the Old Republic univerzumban játszódnak majd az események.
Típus: MMO, RPG

Guinness-rekorder a The Old Republic

A Star Wars: The Old Republic - annak ellenére, hogy nincs még teljesen befejezve - bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Ebben van a legtöbb szinkron, mely valaha egy videojátékban megtalálható volt. Az adatok tényleg lenyűgözőek: a 200 ezer sornyi párbeszéd több száz szinkronszínész munkája.

The Old Republic - 350 ezren egyszerre

Mindenféle elemzőcég azonnal rákattant a Star Wars: The Old Republic sikerére, és ebből mindenféle számokat hoztak ki, és konklúziókat vontak le. Végső soron azt, hogy úgy tűnik, mindenki tévedett: igenis létezhet egymás mellett két többmilliós MMO monszter.

A FIFA 12 vitte el itthon a karácsony előtti hetet

A december 25-tel záruló héten a FIFA 12 volt a legkeresettebb játék Magyarországon, utána pedig a két háborús slágercím, a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 következnek. A részletes toplistát beljebb találjátok, lássuk, mely programokra csaptak le a karácsony előtti hajrá vásárlói!

The Old Republic - túl az egymillión

Úgy látszik, sikeres volt a karácsonyi előtti indulás, ugyanis az Electronic Arts bejelentette, hogy a Star Wars: The Old Republic előfizetőinek száma átlépte az 1 milliót. A szerverek többségén így viszonylag nagy sorok alakulnak ki, esetenként órákat kell várni a bejutásra.

The Old Republic - voltak B-tervei a BioWare-nek

A BioWare már nagyon rég szeretne MMO-t csinálni, s a kezdetekben közel sem volt biztos, hogy sikerül együttműködniük a LucasArtscal. Ennek megfelelően, gondos tervezők módjára előálltak néhány másodlagos tervvel is, ha a Star Wars licenc esetleg nem jönne be.

Másfél millió játékossal indulhatott az Old Republic

A Cowen & Company legfrissebb elemzése szerint mintegy másfél millióan vágtak bele a Star Wars: The Old Republicba a megjelenés napján. Persze pontos adatok még nincsenek, hiszen a játék éppen ma rajtolt el, de a cég szerint az üzembe állított szerverek alapján jól megtippelhető a felhasználók száma.

Búcsúzik a SW: Galaxies, jön az Old Republic

Múlt héten a Sony Online Entertainment leállította a Star Wars: Galaxies szervereit, a nyolc évig futó MMO helyét - képletesen - a Star Wars: The Old Republic veszi át. A BioWare új játéka holnap rajtol el hivatalosan, a fejlesztők egy raklapnyi tartalommal készülnek a megjelenés után is.

The Old Republic-tetkó a BioWare-főnökön

Habár az év tetoválásáért járó díjat már elvitte K2 a magára varratott Gamekapocs logóval, a második hely még kiadó, s úgy tűnik, a BioWare társalapíója, Greg Zeschuk pályázik is a dobogó második fokára. A Star Wars: The Old Republic indulásának örömére ő is tetováltatott.

The Old Republic - az előrendelők az elsők

A BioWare korai hozzáférést biztosít a Star Wars: The Old Republic előrendelői számára, így ők már december 13-án, azaz egy héttel hamarabb elkezdhetik a kalandot, mint akik a hivatalos premierkor vásárolják meg a játékot. Sőt számukra a kliens már előtölthető.

The Old Republic - válassz oldalt!

A múlt heti zseniális Jedi Consular előzetes után az Imperial Agent is bemutatkozik a Bioware frissen kiadott trailerében, s láss csodát, pont a Jedi konzul ellen küldik harcba. A birodalmi oldal legalább olyan ígéretesnek néz ki, mint a riválisé - csak tudjunk megfelelő döntést hozni a karaktergenerálásnál.