Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

Fallout 4 - ingyenes hétvégék PC-n és Xbox One-on

A Bethesda jóvoltából a két platform tulajdonosai ingyen kipróbálhatják a posztapokaliptikus szerepjátékot. A sort az Xbox One-osok nyitják ezen a hétvégén, majd a jövő héten a számítógépes verziót nyüstölhetjük.

Alakul a Fallout 4: New Vegas

Lelkes modderek azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy elkészítik a Fallout: New Vegast a Fallout 4 motorjával. A projekt szépen halad, erről te is meggyőződhetsz a legújabb gameplay videó segítségével.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.

Hatalmas Fallout-akció dübörög a Steamen

A mai nap folyamán kiderült, mik lesznek a hétvégi Steam-kínálatban. Jó hír a posztapokaliptikus szerepjátékok kedvelőinek, hogy a Bethesda szépen lenyomta pár Fallout-epizód árát.

Rengeteg cím érkezik fél éven belül PSVR-ra

A Sony a napokban villantott egy listát, ami az elkövetkezendő idők PlayStation VR-játékait tartalmazza. A több mint 60 cím igazán lenyűgözőnek mondható, főleg úgy, hogy fél éven belül érkeznek mind.

Új Fallout lehet készülőben

Régen kaptunk már új Fallout-játékot, hiszen az utóbbi időben a már meglévő kiadások módosított változatait készítette el a Bethesda. Utoljára a Fallout 4 GOTY-verziója került a boltokba, de a háttérben készülhet valami egészen más is.

Most a Fallout 4 VR jár a HTC Vive mellé

Miután a HTC Vive ára 600 dollárra csökkent a nyáron, itt az újabb akció: most minden vásárló ingyen megkapja a Fallout 4 VR-t a headset mellé. Teljes árú játékot eddig még nem nagyon csaptak a Vive-hoz.

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!

Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.