Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Fallout 4 VR - az E3-on már játszható lesz

A tavalyi E3-on jelentette be a Bethesda a Fallout 4 VR-változatát, melyről azóta csak alig-alig érkeztek információk. Pete Hines egy friss interjúban megerősítette, hogy az idei E3-on már kipróbálható lesz a HTC Vive-ra szánt változat.

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.

Fallout 4 - jön a PlayStation 4 Pro-támogatás

Ugyan a Fallout 4-hez előreláthatólag több letölthető kiegészítés már nem érkezik, a Bethesda azért nem hanyagolja el a játékát. Jövő héten jön a következő frissítés, amitől sokkal szebb lesz a negyedik rész.

Fallout 4 - még mindig készül a VR-változat

Az idei E3-on jelentette be a Bethesda, hogy ők is felszállnak a VR-vonatra és többek között a Fallout 4 is kapni fog majd egy kifejezetten az új technológiára épülő változatot. Jó hír, hogy ez még mindig készül.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Bethesda témájú flipperjátékot készít a Zen Studios

A Bethesda legnagyobb szériái ihlették a magyar Zen Studios flipperjátékainak új asztalait. Fallout, Doom és Skyrim témájú gépek is helyet kaptak az új csomagban, amely a jövő hónap elején jelenik meg.

Fallout 4 - hamarosan jön a PS4 Pro-támogatás

A Fallout 4 is csatlakozik a PlayStation 4 Prót támogató játékok sorába és hamarosan egy javítással meg is érkeznek az újítások. Közben egy másik funkció is élesedett a minap: itt a PS4-es modtámogatás.

Fallout-flipperen dolgozik a Zen Studios

Kiderült, hogy min szorgoskodik mostanság a Zen Studios: egy Fallout-flipperre számíthatunk legközelebb a magyar csapattól. Hivatalos megerősítés még nincs, de egy Facebookon közzétett kép már a rendelkezésünkre áll.

Fallout 4 - nyakunkon a PS4-es modtámogatás

Hosszú huzavona után végre a PS4-es Fallout 4 esetében is elstartol a modtámogatás. Maga a Bethesda árulta el az örömhírt, az új funkciót épp most hitelesíti a Sony, napokon belül pedig megérkezik az új patch.