Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

Brit toplista: nincs ellenszer Crash-re

Még mindig tart a Crash Bandicoot-trilógia lendülete, így komolyabb kihívó hiányában ezúttal is a szigetország legkelendőbb játéka volt az N. Sane Trilogy. Mögötte is ismerős címek sorakoznak fel.

Game of the Year kiadást kap a Fallout 4

A következő hónapban, egészen pontosan szeptember 26-án új Fallout-kiadással leszünk gazdagabbak. Nem, ne egy teljesen új játékra gondoljatok, csupán a negyedik felvonás kapja meg a Game of the Year változatát.

Brit toplista: megállíthatatlan a Crash-trilógia

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, így az Activision játékának ez az ötödik hete, hogy az élen végzett a szigetország eladási listáján. Persze ehhez most az is kellett, hogy múlt héten szinte semmi nem jelent meg.

E3 2017: Visszatérnek a Bethesda fizetős modjai

Vagy valami olyasmi. Bár a cég igyekszik megmagyarázni, hogy a reggel bejelentett Creation Club nem a fizetős modokkal történő kísérletezés következő fázisa, nehéz dolga van, a platform lényege ugyanis pont az, hogy modokat lehet rajta vásárolni.

E3 2017: Októberben jelenik meg a Fallout VR

A Fallout VR-ral már korábban is találkozhattunk, az idei E3-on viszont biztossá vált, hogy októberben mutatkozik be a posztapokaliptikus szerepjáték kizárólag HTC Vive-ra készülő változata.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

Ingyenesen játszható a hétvégén a Fallout 4

Ráadásul PC-n és Xbox One-on is. Ha kimaradt a kultsorozat régóta várt folytatása, itt a remek alkalom, hogy tegyél vele egy próbát, annál is inkább, mert az akció ideje alatt kötetlenül nyúzhatod!

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Fallout 4 VR - az E3-on már játszható lesz

A tavalyi E3-on jelentette be a Bethesda a Fallout 4 VR-változatát, melyről azóta csak alig-alig érkeztek információk. Pete Hines egy friss interjúban megerősítette, hogy az idei E3-on már kipróbálható lesz a HTC Vive-ra szánt változat.

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.