Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1600340400

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
1593712020

Fallout-sorozat érkezik a Westworld alkotóitól

Sorozat készül a Fallout-játékok alapján, méghozzá nem is kispályás brigád dolgozza fel a Bethesda játékait: a jogokat az Amazon vásárolta meg, míg a munkálatokért a Westworld alkotói felelnek majd.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1570381242

Fallout Legacy Collection - csak két országban

A német Amazonnak köszönhetően a hét elején kiszivárgott, hogy tartalmas kollekciót kap a Fallout-sorozat. A jó hír, hogy tényleg jön a gyűjteményes kiadás, a rossz hír az, hogy mindössze két országban lesz csak kapható.
1570014014

A hónap végén érkezik a Fallout Legacy Collection?

Nagyon úgy néz ki, hogy kicsit túlbuzgónak bizonyult a német Amazon, ugyanis az áruházlánc oldalán idő előtt felbukkant a Fallout Legacy Collection, ami állítólag szinte az összes eddig megjelent Fallout-játékot tartalmazni fogja.
1551970828

Már az Xbox Game Pass kínálatában a Just Cause 4

Csaknem három hónappal az eredeti decemberi megjelenés után került be az Xbox Game Pass katalógusába a Just Cause 4. A nyitott világú anyag nem fogyott túl jól, a kritikák sem szerették, viszont szerezhet kellemes perceket.
1551013200

Új Fallout-bejelentésre készül a Bethesda?

Az Amazon webes felületén egy új helyfoglaló tűnt fel, melyben minden jel arra utalt, hogy a Bethesda egy Fallout-témájú prémium játék bejelentésére készül - ez, valamint egy különös visszaszámlálás szivárgott ki idő előtt.
1532599229

Miamiba szólít a Fallout 4 közelgő modja

Ütős total conversionön dolgozik egy tehetséges modder. Ahogy azt a címe is sejteti, a Fallout: Miami a napfényes déli állam posztapokaliptikus verzióját hozza el a Fallout 4 játékosai számára. Már egy előzetesünk is van!