Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

PS4-en is megoldja a modtámogatást a Bethesda

Nehéz követni az eseményeket, de jelen állás szerint mégis megkapják a modtámogatást a PS4-es Bethesda-játékok. Először a Skyrim újrakevert változatánál hozzák be a funkciót, azután következik a Fallout 4.

Fallout 4 - mégsem lesz modtámogatás PS4-en

Sőt, a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakiadása esetében sem számolhatunk vele. A Bethesda szerint technikai akadálya nem lenne a támogatásnak, egész egyszerűen a Sony nem hajlandó beengedni a modokat a rendszerébe.

Fallout 4 - nem várt helyről jön a legijesztőbb mod

Ha azt hitted, hogy a világvégénél már nem lehet rosszabb, akkor van egy rossz hírünk. Az NVIDIA Fallout 4-hez készített kiegészítése erre a legjobb példa, a Vault 1080 egyszerre ígér ámulatba ejtően gyönyörű látványt és sötét, ijesztő kalandot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

Itt a Fallout 4: Nuka World előzetese

Augusztus végén az utolsó DLC is napvilágot lát a Fallout 4-hez. A Nuka World nagyjából akkora, mint a Far Harbor volt az év elején, és egy teljesen új helyszínen játszódik - ez pedig a címadó vidámpark.

Fallout 4 - hol vannak a PS4-es modok?

Xbox One-ra már hónapok óta tölthetik a játékosok a külső tartalmakat, a PlayStation 4-es modok azonban még nem érhetőek el. Pete Hines szerint dolgoznak a megoldáson.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha még javában benne vagyunk a nyári uborkaszezonban, lesz néhány érdekes megjelenés. Jön a Double Fine új játéka, a Headlander, és megkapjuk a We Happy Few korai változatát.

Fallout 4 - két hét múlva jön a Vault-Tec DLC

Két hét múlva újabb kiegészítővel gazdagodik a Fallout 4: a Bethesda bejelentette, hogy pontosan mikor is válik elérhetővé a Vault-Tec Workshop DLC, melyben megépíthetjük a saját bunkerünket.

Fallout 4 - a Nuka World lesz az utolsó DLC

Pete Hines, a Bethesda alelnöke a Twitteren erősítette meg, hogy az idei E3-on bemutatott DLC-k lesznek az utolsók, amelyek megjelennek a Fallout 4-hez. A Nuka Worlddel lezárul a játék ilyen jellegű támogatása.

Fallout 4 - PlayStation 4-en késnek a modok

Az eredeti tervek szerint a PS4-es Fallout 4 esetében még ebben a hónapban élesedett volna a modtámogatás, de a Bethesda határozatlan időre eltolta a premiert. Ez van, ezt kell szeretni.