Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

Fallout 4 - jön a PlayStation 4 Pro-támogatás

Ugyan a Fallout 4-hez előreláthatólag több letölthető kiegészítés már nem érkezik, a Bethesda azért nem hanyagolja el a játékát. Jövő héten jön a következő frissítés, amitől sokkal szebb lesz a negyedik rész.

Fallout 4 - még mindig készül a VR-változat

Az idei E3-on jelentette be a Bethesda, hogy ők is felszállnak a VR-vonatra és többek között a Fallout 4 is kapni fog majd egy kifejezetten az új technológiára épülő változatot. Jó hír, hogy ez még mindig készül.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Bethesda témájú flipperjátékot készít a Zen Studios

A Bethesda legnagyobb szériái ihlették a magyar Zen Studios flipperjátékainak új asztalait. Fallout, Doom és Skyrim témájú gépek is helyet kaptak az új csomagban, amely a jövő hónap elején jelenik meg.

Fallout 4 - hamarosan jön a PS4 Pro-támogatás

A Fallout 4 is csatlakozik a PlayStation 4 Prót támogató játékok sorába és hamarosan egy javítással meg is érkeznek az újítások. Közben egy másik funkció is élesedett a minap: itt a PS4-es modtámogatás.

Fallout-flipperen dolgozik a Zen Studios

Kiderült, hogy min szorgoskodik mostanság a Zen Studios: egy Fallout-flipperre számíthatunk legközelebb a magyar csapattól. Hivatalos megerősítés még nincs, de egy Facebookon közzétett kép már a rendelkezésünkre áll.

Fallout 4 - nyakunkon a PS4-es modtámogatás

Hosszú huzavona után végre a PS4-es Fallout 4 esetében is elstartol a modtámogatás. Maga a Bethesda árulta el az örömhírt, az új funkciót épp most hitelesíti a Sony, napokon belül pedig megérkezik az új patch.

PS4-en is megoldja a modtámogatást a Bethesda

Nehéz követni az eseményeket, de jelen állás szerint mégis megkapják a modtámogatást a PS4-es Bethesda-játékok. Először a Skyrim újrakevert változatánál hozzák be a funkciót, azután következik a Fallout 4.

Fallout 4 - mégsem lesz modtámogatás PS4-en

Sőt, a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakiadása esetében sem számolhatunk vele. A Bethesda szerint technikai akadálya nem lenne a támogatásnak, egész egyszerűen a Sony nem hajlandó beengedni a modokat a rendszerébe.

Fallout 4 - nem várt helyről jön a legijesztőbb mod

Ha azt hitted, hogy a világvégénél már nem lehet rosszabb, akkor van egy rossz hírünk. Az NVIDIA Fallout 4-hez készített kiegészítése erre a legjobb példa, a Vault 1080 egyszerre ígér ámulatba ejtően gyönyörű látványt és sötét, ijesztő kalandot.