Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.

Hatalmas Fallout-akció dübörög a Steamen

A mai nap folyamán kiderült, mik lesznek a hétvégi Steam-kínálatban. Jó hír a posztapokaliptikus szerepjátékok kedvelőinek, hogy a Bethesda szépen lenyomta pár Fallout-epizód árát.

Rengeteg cím érkezik fél éven belül PSVR-ra

A Sony a napokban villantott egy listát, ami az elkövetkezendő idők PlayStation VR-játékait tartalmazza. A több mint 60 cím igazán lenyűgözőnek mondható, főleg úgy, hogy fél éven belül érkeznek mind.

Új Fallout lehet készülőben

Régen kaptunk már új Fallout-játékot, hiszen az utóbbi időben a már meglévő kiadások módosított változatait készítette el a Bethesda. Utoljára a Fallout 4 GOTY-verziója került a boltokba, de a háttérben készülhet valami egészen más is.

Most a Fallout 4 VR jár a HTC Vive mellé

Miután a HTC Vive ára 600 dollárra csökkent a nyáron, itt az újabb akció: most minden vásárló ingyen megkapja a Fallout 4 VR-t a headset mellé. Teljes árú játékot eddig még nem nagyon csaptak a Vive-hoz.

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!

Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.

Fallout 4 - megnyitotta kapuit a Creation Club

A Bethesda újra megpróbálkozik a fizetős modokkal, annyi különbséggel, hogy a Creation Club tartalmai házon belüli vagy a cég által szigorúan ellenőrzött, külsős fejlesztések.

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Dátumot kaptak a Bethesda VR-játékai

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bethesda mindhárom VR-játéka, így már tudjuk, mikor mutatkozik be a Skyrim, a Fallout 4 és a Doom VR-kiadása. Erős év végi időszakra számíthatunk.