Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Darksiders 2, Red Faction 4, Saints Row 3 premier

Az Electronic Arts után az új THQ játékokról is lehullt a lepel, ezek az infók viszont már hivatalosak. Készül a Darksiders 2, a Homefront, a Red Faction 4 és a Saints Row 3!

Új Red Faction játék érkezik jövőre

A THQ nagyfőnöke mai konferenciabeszédében elmondta, érkezik az új Red Faction játék, emellett pedig több mint 60 állást szüntetnek meg a cégnél.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

50 Cent filmet készítene a Saints Row alapján

Alig készült el újabb játékával a népszerű rapper, 50 Cent most újabb - talán még nehezebb - fába vágta fejszéjét: játék alapján szeretne mozifilmet készíteni.

Megválik dolgozóinak negyedétől a THQ

A válság miatt közel 600 embernek mondott fel a THQ. A leépítés az összes stúdiót és csapatot érinti, minden negyedik embernek távoznia kellett.

Már készül a Saints Row harmadik része

A Volition a minap megerősítette, hogy már dolgoznak a GTA-stílusú játék, a Saints Row harmadik részén, amely, megújult játékmenetével új színt visz a sorozat életébe.