Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
1351875641

Videón a Saints Row: The Third - The Full Package

A Saints Row harmadik részéhez az elmúlt évek során számtalan kisebb-nagyobb DLC látott napvilágot, így a rajongók egy olyan kiadásért nyúzták a THQ fülét, amely minden expanziót tartalmaz. Az imáik meghallgattattak, elvégre november 16-án érkezik a legteljesebb csomag.
1348567246

Jön a Saints Row: The Third – The Full Package

Minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Saints Row: The Third. A novemberben megjelenő The Full Package tartalmazni fogja az alapjátékot és minden eddig megjelent DLC-t is. Ha eddig kimaradt volna a Volition agyament sandbox címe, itt a legjobb mód arra, hogy pótold a hiányosságodat!
1340206963

Lelőtte a THQ a Saints Row 3 új kiegészítőjét

A THQ új elnöke nem szívbajos, a megkezdett átszervezési procedúrák mellett is bele mer nyúlni a fejlesztési projektekbe. Most éppen azt találta ki, hogy mi lenne, ha a Saints Row: The Third új, önállóan is futtatható kiegészítőjéből teljes játék lenne? Nos, spórolás az biztosan, a többit pedig majd meglátjuk jövőre.
1339399857

Skyrim szintű sikerterméket akar a THQ

A THQ nemrég kinevezett főnöke, Jason Rubin ambíciózus, és tényleg a siker útjára szeretné terelni a kiadót. Éppen ezért úgy gondolja, nem csak a Saint's Row-sorozatnak kellene megváltoznia, de a Darksiders II készítőinek is mást kellene csinálnia a jövőben.
1338382800

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.
1337178847

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.
1336132829

Standalone kiegészítőt kap a Saints Row: The Third

A THQ bejelentette a Saints Row: The Third önállóan is futtatható kiegészítőjét, Enter The Dominatrix néven. A játék minden platformra meg fog jelenni és hőseinknek szuper-képességeik lesznek. A történet ott kezdődik, ahol az alapjáték véget ért. Megjelenés ősszel.
1330336827

Saints Row: The Third - jönnek a vérszopók

Az biztos, hogy a THQ hónapokkal a megjelenés után sem hagyja cserben a Saints Row: The Third rajongóit. A legfrissebb letölthető csomagban a vámpírok kapják a főszerepet és az azokra vadászó... hmm, vadászok. A vérivás immár nem tabu - február 28-án Te is meggyőződhetsz róla.
1329735628

Saints Row: The Third - új DLC érkezik

A héten tölthetjük le a őrült gengszterjáték, a Saints Row: The Third soron következő letölthető tartalmát, mely a Gangstas in Space névre hallgat. Nem lepünk meg senkit, ha elmondjuk: jönnek az idegenek és valamilyen formában meglátogathatjuk a világűrt is.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.