Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Standalone kiegészítőt kap a Saints Row: The Third

A THQ bejelentette a Saints Row: The Third önállóan is futtatható kiegészítőjét, Enter The Dominatrix néven. A játék minden platformra meg fog jelenni és hőseinknek szuper-képességeik lesznek. A történet ott kezdődik, ahol az alapjáték véget ért. Megjelenés ősszel.

Saints Row: The Third - jönnek a vérszopók

Az biztos, hogy a THQ hónapokkal a megjelenés után sem hagyja cserben a Saints Row: The Third rajongóit. A legfrissebb letölthető csomagban a vámpírok kapják a főszerepet és az azokra vadászó... hmm, vadászok. A vérivás immár nem tabu - február 28-án Te is meggyőződhetsz róla.

Saints Row: The Third - új DLC érkezik

A héten tölthetjük le a őrült gengszterjáték, a Saints Row: The Third soron következő letölthető tartalmát, mely a Gangstas in Space névre hallgat. Nem lepünk meg senkit, ha elmondjuk: jönnek az idegenek és valamilyen formában meglátogathatjuk a világűrt is.

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.

Átszervezések, leépítések a THQ-nál

Szegény THQ eléggé kereszttűzbe került az utóbbi időben: pár hete még az a pletyka terjedt, hogy a kiadó leállította a teljes, 2013-as felhozatal fejlesztését, szellemi tulajdonait pedig piacra dobja. Szerencsére erről szó sincs, de komoly átszervezés zajlik a cégnél.

Majdnem négymilliónál jár a Saints Row: The Third

Legalábbis a leszállított példányokat tekintve, viszont azt elmondhatjuk már így is, hogy az új Saints Row nagyon népszerű. A THQ a minap közleményben kötelezte el magát a hardcore játékok mellett, állítása szerint a jövőben a licencelt gyerekjátékokat háttérbe szorítja, inkább a nagyobb címekre úszik rá.

A THQ mégsem törli a 2014-es terveit

Érdekes és egyben aggasztó feltételezések láttak napvilágot a hétvégén a THQ háza tájáról. Az állítások merészek és a hivatalos álláspont határozottan tagadja azt, hogy a kiadó törölte volna a 2014-es felhozatalát. Nincs ok az aggodalomra: a Saints Row: The Third határozottan jól szerepelt.

Jön a következő Saints Row: The Third DLC

Habár a Saints Row: The Third egymagában annyi elmebetegséget tartalmazott, ami még egy diliházban is kicsapná a biztosítékot, a fejlesztők, úgy tűnik, egyáltalán nem fogytak ki az ötletekből. Jön az új DLC, ami hűen követi az alapjáték által kivágott ösvényt. Beteg.

Saints Row: The Third - jön a Warrior Pack

Mivel lehetne teljesebb a Saints Row: The Third nyújtotta élmény? Természetesen egy DLC-vel, amit a nagy karácsonyi hajtás után magunkévá is tehetünk. Brutális tartalomfrissítésről nem beszélhetünk, csupán pár karakterskin ütheti a markunkat. Egy videót is mutatunk róla.

Saints Row: The Third teszt

A Saints Row harmadik részét azért szeretjük, mert könnyű elveszni benne, s pont azok a pozitívumok emelkednek ki, melyek más játékoknál az ellenkező hatást váltják ki. Habkönnyű polgárpukkasztás, erőtlen sztoriszál, némileg puritán látvány – ez a Saints Row: A harmadik.