Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Saints Row: The Third - fricska a Tronnak

A Volition kidobta a Saints Row harmadik részének legújabb előzetesét, melyben a Decker banda mindennapjaiba tekinthetünk bele. Másodállásban vérbeli cyberbűnözők, sokkal jobban értik a dolgokat, mint a Disney Tron című sci-fijének bugyuta hősei. Utóbbinak mutat egy nagy fityiszt a játék.

Stratégiát vált a THQ

A THQ eddig sem volt az üzleti stratégia abszolút királya, de úgy néz ki, hogy a vezetői váltásokkal és a stratégia átalakításával most talán végre a helyes irányba mozdulnak - a játékosok, azaz a mi szemszögünkből legalábbis biztosan. Kevesebb, de jobb és nagyobb játékot ígérnek.

Saints Row 3 - fejlesztések a járművek terén

Újabb videó érkezett a Saints Row harmadik részéről, amely a járműveket érintő változtatásokat és újdonságokat foglalja össze. A Volition srácai viszonylag szokatlan módon nem fejlesztői videonaplót készítettek, a blogukon írták le a lényeget, a mostani trailer csak illusztrációként szolgál.

GC 2011: Saints Row: The Third keménykedés

Mióta a Saints Row fejlesztői úgy döntöttek, teljesen feladják a GTA-féle komoly irányvonalat, és helyette inkább az abszolút elmebetegségbe vetik magukat, egyre szimpatikusabb a játék. A GamesComon bemutatott előzetesben megismerhetjük az egyik helyi keményarcot, a Sétáló Apokalipszist. Jól hangzik?

Nyolcperces Saints Row: The Third játékmenet

A THQ sebtiben kidobta az új Saints Row játék második küldetését bemutató gameplay videóját, melyben egy repülőn tehetünk rendet a rivális banda soraiban, majd amikor már veszélyes lesz a helyzet, ejtőernyővel angolosnak nem mondható módon távozunk. Határozottan nem rossz.

Várakozásokon alul teljesített az új Red Faction

Megérkezett a THQ első negyedéves pénzügyi helyzetjelentése. A kiadó bevételei ugyan nőttek, de a vesztesége is több lett, ami részben annak köszönhető, hogy a nyár elején megjelent Red Faction: Armageddon eladásai nem hozták a várt számokat. A vezetőség szerint nincs nagy baj, rekorder hónapok előtt állnak.

Előrendelésekben már rekorder az új Saints Row

A kezdetben kiadott, nem túl biztató screenshotok után a Saints Row: The Third előzetesei és gameplay anyagai meggyőzőre sikerültek, ezek után nem csoda, ha a játék előrendelései már verik a kiadó másik sikercímét, a Homefrontot is. Új trailerünk is van, csekkoljátok!

Hulk Hogan is a hangját adja a Saints Row 3-hoz

A THQ bejelentette, hogy többek között Hulk Hogan is a hangját adja majd a Saints Row: The Third egyik karakterének, de mellette egy pornószínésznőből egyszerű színésznővé avanzsált hölgyemény és a Lost koreai szigetlakója is dolgozni fog a játékon. Új fejlesztői naplónk is van.

Fejhallgató a Saints Row 3 gyűjtői kiadásában

Bár hónapok vannak még hátra a Saints Row: The Third megjelenéséig, a THQ már most előrendelhetővé tette a játék gyűjtői változatát. A Platinum Edition hatalmas dobozban érkezik majd, ami nem véletlen, ugyanis a csomagban egy Saints Row mintájú fejhallgató is helyet kapott.

Járművezetés a Saints Row: The Third trailerben

Sokan úgy gondolják, hogy a Saints Row jó irányba halad. Ez az irány pont a Grand Theft Auto ellentéte: a lényeg, hogy nem veszi magát komolyan a játék, és ezért a világ legnagyobb állatságait is el tudják sütni benne a fejlesztők. Most például emberünk mindenféle dolgot vezet.