Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
1327914000

Átszervezések, leépítések a THQ-nál

Szegény THQ eléggé kereszttűzbe került az utóbbi időben: pár hete még az a pletyka terjedt, hogy a kiadó leállította a teljes, 2013-as felhozatal fejlesztését, szellemi tulajdonait pedig piacra dobja. Szerencsére erről szó sincs, de komoly átszervezés zajlik a cégnél.
1327590028

Majdnem négymilliónál jár a Saints Row: The Third

Legalábbis a leszállított példányokat tekintve, viszont azt elmondhatjuk már így is, hogy az új Saints Row nagyon népszerű. A THQ a minap közleményben kötelezte el magát a hardcore játékok mellett, állítása szerint a jövőben a licencelt gyerekjátékokat háttérbe szorítja, inkább a nagyobb címekre úszik rá.
1326700858

A THQ mégsem törli a 2014-es terveit

Érdekes és egyben aggasztó feltételezések láttak napvilágot a hétvégén a THQ háza tájáról. Az állítások merészek és a hivatalos álláspont határozottan tagadja azt, hogy a kiadó törölte volna a 2014-es felhozatalát. Nincs ok az aggodalomra: a Saints Row: The Third határozottan jól szerepelt.
1326285277

Jön a következő Saints Row: The Third DLC

Habár a Saints Row: The Third egymagában annyi elmebetegséget tartalmazott, ami még egy diliházban is kicsapná a biztosítékot, a fejlesztők, úgy tűnik, egyáltalán nem fogytak ki az ötletekből. Jön az új DLC, ami hűen követi az alapjáték által kivágott ösvényt. Beteg.
1324537230

Saints Row: The Third - jön a Warrior Pack

Mivel lehetne teljesebb a Saints Row: The Third nyújtotta élmény? Természetesen egy DLC-vel, amit a nagy karácsonyi hajtás után magunkévá is tehetünk. Brutális tartalomfrissítésről nem beszélhetünk, csupán pár karakterskin ütheti a markunkat. Egy videót is mutatunk róla.
1324217958

Saints Row: The Third teszt

A Saints Row harmadik részét azért szeretjük, mert könnyű elveszni benne, s pont azok a pozitívumok emelkednek ki, melyek más játékoknál az ellenkező hatást váltják ki. Habkönnyű polgárpukkasztás, erőtlen sztoriszál, némileg puritán látvány – ez a Saints Row: A harmadik.
1321448430

Saints Row: The Third - launch trailerünk is van

Eljött a Szentek ideje, a Szindikátust pedig vissza kell küldeni az anyjába! A komolytalan gengszterjáték immáron harmadik felvonásához érkezett - nálunk november 18-án jelenik meg. Az első értékelések alapján egy igazán szórakoztató és sziklaszilárd címmel van dolgunk. Lássuk a launch trailert!
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1320739247

Beteges élőszereplős traileren az új Saints Row

Oké, hónapok óta tudjuk, hogy a Volition nem hagyta otthon morbid humorát, s egy féktelenül debil játékot tesz le az asztalra Saints Row: The Third címen. Most sem hazudtolták meg magukat, befutott ugyanis egy 12 perc hosszú, valódi szereplőkkel felvett előzetes anyag.
1320429600

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.