Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Saints Row: The Third - launch trailerünk is van

Eljött a Szentek ideje, a Szindikátust pedig vissza kell küldeni az anyjába! A komolytalan gengszterjáték immáron harmadik felvonásához érkezett - nálunk november 18-án jelenik meg. Az első értékelések alapján egy igazán szórakoztató és sziklaszilárd címmel van dolgunk. Lássuk a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!

Beteges élőszereplős traileren az új Saints Row

Oké, hónapok óta tudjuk, hogy a Volition nem hagyta otthon morbid humorát, s egy féktelenül debil játékot tesz le az asztalra Saints Row: The Third címen. Most sem hazudtolták meg magukat, befutott ugyanis egy 12 perc hosszú, valódi szereplőkkel felvett előzetes anyag.

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.

Kisautók lezúzása a Saints Row új trailerében

Ugye a vérbeli autófanok nem igazán csipázzák a környezetkímélő kisautókat. Az elektromos vagy bioetanolos verdák igazából csak arra jók, hogy eljussunk velük a bevásárlóközpontokig - jól tudták ezt a Saints Row: The Third készítői is, az új trailerben le is zúzzák az egyiket.

Befutott a Saints Row: The Third gépigénye

A Volition közölte legújabb nyílt világú gengszterjátékának gépigényét. Az már biztos, hogy egy combosabb konfiguráció birtokában ez a verzió tűnik a legpofásabbnak a konzolos társai mellett, de megijedni nem kell, a követelmények nem olyan durvák, ha nem akarunk teljes grafikai orgazmust.

Két elmebetegséggel erősít az új Saints Row

A fejlesztők újra és újra hangsúlyozzák: a Saints Row: The Third azért fog igazán különbözni a GTA-tól, mert egyáltalán nem veszi komolyan magát. S mivel nem veszi komolyan magát, a készítők az összes elmebeteg ötletüket beledobálhatták egy játékba. Ebből kapunk most ízelítőt.

Saints Row: The Third - fityisz az FPS-eknek

Tudjuk, hogy nem kell komolyan venni a Saints Row új részét, a fejlesztők már számos alkalommal bizonyították, hogy humor terén igazán elemükben érezhetik magukat. A legújabb trailerben olyan slágercímeket parodizálnak ki, mint a Battlefield 3 és a Modern Warfare 3. Nevessünk együtt!

Saints Row: The Third - Genkis doki agymenése

Genkis professzor valóságshowja kedvez az igazán agyament dolgok rajongóinak - ki ide betévedsz, számolj azzal, hogy halálos csapdák kereszttüzébe kerülsz. Nem lehet könnyű feldolgozni az ott látottakat: a színes macskajelmezbe bújt doktor ott tesz keresztbe, ahol nem is várnád.

Itagakival is játszhatunk az új Saints Rowban

Mikorra is időzíthette volna a THQ a "nagy" bejelentését, mint a Japánban zajló TGS-re, miszerint Tomonobu Itagaki, a neves játékdesigner is játszható karakter lesz a Saints Row: The Thirdben. Kellett ez nekünk, szükségünk van rá? Ekkora kultusz lengi be Ninja Gaiden atyját? A kiadó szerint igen.