Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
1313139619

Nyolcperces Saints Row: The Third játékmenet

A THQ sebtiben kidobta az új Saints Row játék második küldetését bemutató gameplay videóját, melyben egy repülőn tehetünk rendet a rivális banda soraiban, majd amikor már veszélyes lesz a helyzet, ejtőernyővel angolosnak nem mondható módon távozunk. Határozottan nem rossz.
1311843600

Várakozásokon alul teljesített az új Red Faction

Megérkezett a THQ első negyedéves pénzügyi helyzetjelentése. A kiadó bevételei ugyan nőttek, de a vesztesége is több lett, ami részben annak köszönhető, hogy a nyár elején megjelent Red Faction: Armageddon eladásai nem hozták a várt számokat. A vezetőség szerint nincs nagy baj, rekorder hónapok előtt állnak.
1311497564

Előrendelésekben már rekorder az új Saints Row

A kezdetben kiadott, nem túl biztató screenshotok után a Saints Row: The Third előzetesei és gameplay anyagai meggyőzőre sikerültek, ezek után nem csoda, ha a játék előrendelései már verik a kiadó másik sikercímét, a Homefrontot is. Új trailerünk is van, csekkoljátok!
1311142223

Hulk Hogan is a hangját adja a Saints Row 3-hoz

A THQ bejelentette, hogy többek között Hulk Hogan is a hangját adja majd a Saints Row: The Third egyik karakterének, de mellette egy pornószínésznőből egyszerű színésznővé avanzsált hölgyemény és a Lost koreai szigetlakója is dolgozni fog a játékon. Új fejlesztői naplónk is van.
1310450400

Fejhallgató a Saints Row 3 gyűjtői kiadásában

Bár hónapok vannak még hátra a Saints Row: The Third megjelenéséig, a THQ már most előrendelhetővé tette a játék gyűjtői változatát. A Platinum Edition hatalmas dobozban érkezik majd, ami nem véletlen, ugyanis a csomagban egy Saints Row mintájú fejhallgató is helyet kapott.
1308924000

Járművezetés a Saints Row: The Third trailerben

Sokan úgy gondolják, hogy a Saints Row jó irányba halad. Ez az irány pont a Grand Theft Auto ellentéte: a lényeg, hogy nem veszi magát komolyan a játék, és ezért a világ legnagyobb állatságait is el tudják sütni benne a fejlesztők. Most például emberünk mindenféle dolgot vezet.
1307959200

Parkolópályán a többi Saints Row projekt

A THQ gőzerővel hegeszti a Saints Row harmadik részét, amely még a második játéknál is betegebb lesz, ám a kiadó azt is megerősítette, hogy a további projektek - mint a 3DS-es és az XBLA-s játék - nem fognak elkészülni. A tervek szerint az egyes verziók szervesen kötődtek volna egymáshoz.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307019600

E3 2011: CGI előzetesen a Saints Row: The Third

Ha az előző két Saints Row-játék nem fogott meg, akkor a harmadikkal az a fejlesztők célja, hogy ezen változtassanak. A játék gyakorlatilag eddig is szinte értelmetlen volt, most azonban kifejezetten ez a cél: a Volition igyekszik megalkotni a világ legértelmetlenebb játékát.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.