Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Parkolópályán a többi Saints Row projekt

A THQ gőzerővel hegeszti a Saints Row harmadik részét, amely még a második játéknál is betegebb lesz, ám a kiadó azt is megerősítette, hogy a további projektek - mint a 3DS-es és az XBLA-s játék - nem fognak elkészülni. A tervek szerint az egyes verziók szervesen kötődtek volna egymáshoz.

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.

E3 2011: CGI előzetesen a Saints Row: The Third

Ha az előző két Saints Row-játék nem fogott meg, akkor a harmadikkal az a fejlesztők célja, hogy ezen változtassanak. A játék gyakorlatilag eddig is szinte értelmetlen volt, most azonban kifejezetten ez a cél: a Volition igyekszik megalkotni a világ legértelmetlenebb játékát.

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.

Befutott az első Saints Row: The Third teaser

A Saints Row harmadik részéről egyre több információ lát napvilágot, a látnivalókat viszont szűken mérte eddig a THQ és a Volition csapata. Képből ugyan kaptunk néhányat, trailer viszont még nem érkezett - a mostani teaser előzetes is csak nagyon rövid időre enged betekintést az új játékba.

Egy raklap Saints Row: The Third kép érkezett

A Game Informer jóvoltából tobzódhatunk a friss, ropogós screenshotokban a Volition gengszterjátékának új felvonásából. Már nem néz ki olyan rútul a játék, mint arról az első kép alapján következtettünk, ráadásul olyan fegyvereket vehetünk a kezünkbe, mint egy orbitális műbráner.

Saints Row: The Third - bővebben a fegyverekről

A Game Informer magazin jóvoltából további részletek kerültek napvilágra a Volition kőkemény bandaháborúkat felvonultató Saints Rowjának harmadik részéről. A hagyományos pisztolyok és géppuskák mellett egészen érdekes cuccokkal is bővül a repertoárunk. Emellett befutott az első ingame kép is!

Kimarad a Saints Row 3-ból a multiplayer

A Game Informer magazin jóvoltából kiszivárogtak az első konkrét információk a Saints Row: The Thirdről. A játékban ezúttal nem lesz multiplayer, kapunk animációgyorsító gombokat, és egy nagyon ütős kütyüt is, amivel távirányíthatóvá válnak az autók, a repülők és a tankok.