Saints Row: The Third PC, PS3, X360

A Voltition által fejlesztett Saints Row harmadik epizódja, amely megújult játékmenettel szeretne kedveskedni a játékosoknak.
Típus: Akció, Lövöldözõs

Kimarad a Saints Row 3-ból a multiplayer

A Game Informer magazin jóvoltából kiszivárogtak az első konkrét információk a Saints Row: The Thirdről. A játékban ezúttal nem lesz multiplayer, kapunk animációgyorsító gombokat, és egy nagyon ütős kütyüt is, amivel távirányíthatóvá válnak az autók, a repülők és a tankok.

Saints Row: The Third - formálisan is bejelentve

Ugyan már szinte biztosan tudtuk, hogy készül a Volition nyílt világú gengszterjátékának következő része, a THQ csak most élt a hivatalos bejelentés eszközével. Minden előzetes felvetés igaznak bizonyult: tényleg az év végén érkezik a játék, és egy elit bűnszervezet fejét irányíthatjuk benne.

Saints Row 3 - kiszivárogtak az első részletek

A NeoGAF magazin jóvoltából megérkeztek az első artworkök a Saints Row harmadik részéből. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, ha minden igaz, ezeket a képeket találjuk majd a legfrissebb Game Informer magazinban. Johnny Gat karaktere visszatér, illetve az év végén esedékes a megjelenés.

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Késik az új Red Faction, jövőre jön a Saints Row 3

A THQ jó előre belőtte a legnagyobb címeinek megjelenéseit, s bár az új Red Faction és a Warhammer 40.000: Space Marine később érkezik, mint vártuk, a listában legalább már szerepel az új MX vs. ATV és a Saints Row 3, valamint az UFC-WWE páros következő részei is feltűnnek.

Xbox 360-ra is megjelenik a 3DS-es Saints Row

A Nintendo 3DS-re készülő Saints Row alcíme Drive By lesz, erősítette meg a THQ alelnöke, Danny Bilson - még érdekesebb hír, hogy a játék Xbox 360-ra is megjelenik!

E3 2010: Az új résszel érkezhet a Saints Row film

A Saints Row harmadik részének megjelenésével párhuzamosan kerülhet mozikba a Saints Row film. A THQ elnöke szerint már le is szerződtek egy "ismertebb" filmessel.

Darksiders 2, Red Faction 4, Saints Row 3 premier

Az Electronic Arts után az új THQ játékokról is lehullt a lepel, ezek az infók viszont már hivatalosak. Készül a Darksiders 2, a Homefront, a Red Faction 4 és a Saints Row 3!

Új Red Faction játék érkezik jövőre

A THQ nagyfőnöke mai konferenciabeszédében elmondta, érkezik az új Red Faction játék, emellett pedig több mint 60 állást szüntetnek meg a cégnél.