Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
Típus: Akció, Western

Frissítve: Red Dead Redemption - Xbox One-on is

A hivatalos bejelentést megelőzve, egy kis ügyeskedéssel már Xbox One-on is játszható az előző generáció egyik legsikeresebb és legkedveltebb játéka, a Red Dead Redemption.

Leslie Benzies elhagyja a Rockstart

Leslie Benzies, a Rockstar North egyik legfontosabb embere hagyta ott a stúdiót. Az úriember '98 óta erősítette a csapatot, és egyelőre nem indokolták meg, miért távozott.

Red Dead Redemption - tényleg jöhet a folytatás?

Idén egyszer már pletykáltak a Red Dead Redemption lehetséges folytatásáról, de eddig a Rockstar mindig távol tartotta magát a találgatásoktól. Most azonban egy korábbi alkalmazott hintett el félreérthetetlen információkat.

220 millió példánynál a GTA-sorozat

Hol tarthat vajon az a sorozat, amelynek csak a legutóbbi darabjából több mint 50 millió példányt szállítottak ki a boltoknak? A választ a Take-Two egy részvényeseknek szánt dokumentumában találtuk meg.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

E3 2015: Melyik játék térjen vissza Xbox One-ra?

Szavazásra bocsájtotta a Microsoft, hogy mely Xbox 360-as játékok térjenek vissza Xbox One-ra. Jelenleg a Red Dead Redemption vezet, mögötte pedig a Black Ops II és a Skyrim áll.

Ötödik szülinapját ünnepli a Red Dead Redemption

Öt évvel ezelőtt ezen a napon került boltokba a Rockstar vadnyugati GTA-ja, a Red Dead Redemption. A jubileum alkalmából a rajongók is kitettek magukért, és egy GTA V rajongói videóval ünnepelték a születésnapot.

Kiszivárgott infók a Red Dead Redemption 2-ről

Egy ex-Rockstar alkalmazott kitálalt a Redditen és néhány érdekességet osztott meg velünk a Red Dead Redemption 2-ről. A folytatás állítólag a Legends of the West alcímet kapta és már a júniusi E3-on leleplezik.

Egyre biztosabb a Red Dead Redemption folytatása

A Rockstar Games illetékese elhintett pár gondolatot a Red Dead-sorozat legújabb részéről. Szerinte a folytatás csak a "kapacitáson és az időzítésen" múlik, és jelenleg nincs mit bejelenteniük - de nem úgy 2015-ben!

A kooperatív módra koncentrál az új Red Dead?

Annak ellenére, hogy a Take-Two már többször utalt a Red Dead Redemption folytatására, még várunk a vadnyugatos játék hivatalos megerősítésére. Egy belső forrás szerint az új rész a kooperatív módra koncentrál.