Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1317920450

Egyre kétségesebb a PC-s Red Dead Redemption

A hivatalos Rockstar blogon egy rendkívül szomorú bejegyzést olvashatunk a stúdió munkatársától, melyben azt ecseteli, hogy tisztában vannak a PC-s rajongók kívánságaival, ám az ő erőforrásaik is végesek. Nem mindig jut rá kellő idő, hogy egy-egy címük PC-re is elkészüljön, pont mint a Red Dead esetében.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
1315987200

Kibővítve tér vissza a Red Dead Redemption

A GTA IV-hez hasonlóan a Red Dead Redemption is megkapja a maga bővített kiadását, a Game of the Year Edition nemcsak az alapjátékot, hanem az összes eddig megjelent kiegészítőt tartalmazni fogja, illetve más újdonságokkal is szolgál majd - mindezt persze nyomott áron.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1311847200

Ingyenes DLC érkezik a Red Dead Redemptionhöz

Bár egyáltalán nem mai játék, és már több nagyobb kiegészítő is megjelent hozzá, a Rockstar továbbra sem hagyja abba a Red Dead Redemption támogatását. A minap újabb extra tartalmat jelentett be, ez azonban ingyenesen letölthető lesz bárki számára - még szeptemberig kell rá várni.
1311670800

Take-Two: jó befektetés lennénk

A Take-Two valóban nagy irigység tárgya üzleti körökben, hiszen olyan hatalmas, már jól bejáratott címekkel rendelkeznek, mint a Grand Theft Auto, a Max Payne, a Red Dead vagy a BioShock. A cég azonban egyelőre még élvezi a függetlenséget, nem adja magát.
1306315800

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.
1304519400

Egymilliárd dollárt követelnek a Sony-tól

Újabb csoportos keresetet nyújtottak be a Sony ellen, és ezúttal azt is kikötötték: egymilliárd kanadai dollár kártérítést követelnek a konzolgyártótól, amiért illetéktelen kezekbe kerültek a PlayStation Networkön keresztül megosztott személyes adatok. A Sony-tól már az amerikai kongresszus is válaszokat vár.
1302109200

Rockstar: nem készült még játékból jó film

Legalábis a Rockstar nagyfőnök, Dan Houser így gondolja. Mindezt annak ellenére, hogy éppen ők adták el a Max Payne filmes jogokat, és így készült az emberiség elleni bűntett Mark Wahlberg főszereplésével. A Rockstar a jövőben kétszer is meggondolja, hogy filmet készítsen.