Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.
1383123600

Grand Theft Auto V - 29 millió példány

Több mint 29 millió példányt szállítottak ki az üzletekbe a Grand Theft Auto ötödik részéből, és ahogy az várható volt, a Take-Two alaposan megszedte magát a várva-várt játékon.
1368522000

Take-Two-jelentés: 3,7 millió BioShock Infinite

Szinte minden szempontból javított az eredményein a Take-Two, jóllehet a teljes pénzügyi évet még így is veszteséggel zárta. A BioShock Infinite és a Borderlands 2 is tarolt, utóbbi a cég legsikeresebb címe lehet.
1360166400

Remek negyedévet zárt a Take-Two

Miközben minden kiadó panaszkodik, és várja a következő konzolgenerációt, a Take-Two komolyan tudta növelni a forgalmát és a nyereségét is. Igaz, az előző pénzügyi évét nehezen tudta volna alulmúlni.
1351771200

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.
1350213813

Hivatalos: jön a Rockstar Games Collection

Nem sokkal a pletykák felbukkanása után a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjteményes kiadásban is megjelenteti a legutóbbi címeit. A PS3-ra és Xbox 360-ra érkező csomagból nem marad ki a GTA, a Red Dead Redemption, az L.A. Noire és a Midnight Club sem.
1349955034

Érkezik a Rockstar Games Collection

Az elmúlt napokban számos online kiskereskedő - köztük a Buy.com és CDUniverse - is megszellőztette a Rockstar Games Collection létezését, mely a stúdió legutóbbi játékait gyűjti össze egyetlen csomagban, kedvezményes áron. Benne lesz a GTA IV, az L.A. Noire és a Red Dead Redemption is.
1343900690

A vártnál gyengébben szerepelt a Max Payne 3

Befutott a Take-Two Interactive pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó a vártnál gyengébb teljesítményt tudhat maga mögött az elmúlt három hónapban, miután a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line is gyengébben szerepelt a reméltnél. Most az XCOM-on és a BioShockon a sor.
1342180800

Nincs elfelejtve a Red Dead Redemption

A Rockstar beszédes kedvében van, a tegnapi GTA V-ről készült screenshotok kiadása után néhány megnyugtató szót szólt a Red Dead Redemption kapcsán is. A csapat megerősítette: nincs elfelejtve a nagysikerű western cím, lehet is számítani új bejelentésekre, de ők nem szeretnének kapkodni.
1328270455

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.