Red Dead Redemption

A Red Dead Revolver fejlesztőinek legújabb játéka, amely az 1900-as évek elejére, az amerikai ipari forradalom korába kalauzol el minket.

Egyre biztosabb a Red Dead Redemption folytatása

A Rockstar Games illetékese elhintett pár gondolatot a Red Dead-sorozat legújabb részéről. Szerinte a folytatás csak a "kapacitáson és az időzítésen" múlik, és jelenleg nincs mit bejelenteniük - de nem úgy 2015-ben!

A kooperatív módra koncentrál az új Red Dead?

Annak ellenére, hogy a Take-Two már többször utalt a Red Dead Redemption folytatására, még várunk a vadnyugatos játék hivatalos megerősítésére. Egy belső forrás szerint az új rész a kooperatív módra koncentrál.

Az Activision a Take-Two-ra pályázik?

A legújabb Wall Street-i pletyák szerint az Acitivision a Take-Two bekebelezését tűzte ki célul. A Benchmark elemzője, Mike Hickey elhintette, hogy a két vállalat megpróbál betörni a filmiparba, tehát az érdekeik egyeznek.

Folytatódik a Red Dead Redemption és a BioShock

Konkrétumok persze még nincsenek, de a Take-Two vezérigazgatója szerint mind a Red Dead-, mind a BioShock-sorozatra úgy tekint a kiadó, mint amire hosszú távon is építkezhet. A BioShockot a 2K Marin veszi át.

Mégis megjelenik PC-re a Red Dead Redemption?

A Rockstar westernjátékának esetleges PC-s portja évek óta foglalkoztatja a játékosokat, a legújabb pletyka egyenesen a Microsoft kompatibilitási oldaláról származik, ahol a minap feltűnt a Red Dead Redemption neve.

Grand Theft Auto V - 29 millió példány

Több mint 29 millió példányt szállítottak ki az üzletekbe a Grand Theft Auto ötödik részéből, és ahogy az várható volt, a Take-Two alaposan megszedte magát a várva-várt játékon.

Take-Two-jelentés: 3,7 millió BioShock Infinite

Szinte minden szempontból javított az eredményein a Take-Two, jóllehet a teljes pénzügyi évet még így is veszteséggel zárta. A BioShock Infinite és a Borderlands 2 is tarolt, utóbbi a cég legsikeresebb címe lehet.

Remek negyedévet zárt a Take-Two

Miközben minden kiadó panaszkodik, és várja a következő konzolgenerációt, a Take-Two komolyan tudta növelni a forgalmát és a nyereségét is. Igaz, az előző pénzügyi évét nehezen tudta volna alulmúlni.

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.

Hivatalos: jön a Rockstar Games Collection

Nem sokkal a pletykák felbukkanása után a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjteményes kiadásban is megjelenteti a legutóbbi címeit. A PS3-ra és Xbox 360-ra érkező csomagból nem marad ki a GTA, a Red Dead Redemption, az L.A. Noire és a Midnight Club sem.