Halo 2

A BungiE világsikerű Halo játékank folytatása, ami ismét a multiplayer fanokat vette célba
Típus: FPS

Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.

Bungie - 16 év után távozott az elnök

Egyelőre tisztázatlan okok miatt, de tizenhat év után lemondott vezető posztjáról Harold Ryan, a Bungie most már korábbi elnöke. Helyét a korábbi COO, Pete Parsons veszi át.

PC-re nincs Halo, de a rajongók majd megoldják

Ha abban reménykedtél, hogy a Microsoft egy nap elhozza számítógépekre is az aktuális Halót, akkor itt egy fan projekt, amire érdemes lesz figyelned. Ha minden igaz, a jövő év végén már játszható lesz.

343 Industries: már dolgozunk a következő Halón

Ahogy azt sejteni lehetett, a Halo 5: Guardians után is lesz dolga Master Chiefnek, a 343 Industries ugyanis már most elkezdte tervezni és írni a következő, jó eséllyel hatodik részként bemutatkozó Halo történetét.

Már 65 milliónál jár a Halo-sorozat

Október óta további ötmillió példány talált gazdára a Halo-széria darabjaiból, s akkor még meg sem jelent a Halo: The Master Chief Collection. Ugyanakkor továbbra sem tudjuk, hogy mennyi kelt el a gyűjteményből.

Cortana a Windows 10 webböngészőjében

Jó okuk lesz a Halo-rajongóknak a Windows 10 beépített böngészőjét használni, hiszen az Internet Explorert lecserélő, egyelőre Spartan kódnéven futó program keresője Jen Taylor hangján szólal meg.

Eddig 60 millió Halo talált gazdára

A Microsoft bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a Halo-sorozat eladásai: immáron 60 millió darab talált gazdára a széria részeiből világszerte. A frencsájz 13 évvel ezelőtt indult a Halo: Combat Evolveddel.

Új történetelemekkel jön a Halo 2: Anniversary

Emlékeztek még a Halo: Anniversary termináljaira, ahol különböző képregényszerű történetelemekkel gazdagodtunk az univerzumról? Valami hasonlóval készül a 343 Industries a Halo 2: Anniversaryben is.

E3 2014: Mozgásban a Halo 2: Anniversary

A tegnap leleplezett Halo: The Master Chief Collectionben megtaláljuk a Halo első négy részét felújított formában, ezúttal a második rész kampányába tekinthetünk bele. Visszatér a közkedvelt többjátékos szegmens is.

Halo 5 - valószínűleg csak jövőre jön

Noha a Microsoft már beteaselte, hogy idén is kapunk Halót, Master Chief szinkronhangja szerint ez valószínűleg a Halo 2 felújított változata lesz, nem pedig a várva-várt Xbox One-exkluzív folytatás.