2022 elején érkezik a Halo-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Az eredetileg tervezettnél valamivel később, 2022 elején indul az élőszereplős Halo-sorozat. A Showtime-féle adaptáció a jövő hónapban debütáló Paramount Plus kínálatát erősíti majd.

Noha eredetileg még idén láthattuk volna, a koronavírus-járványnak hála csak 2022 elején indítják útnak az élőszereplős Halo-sorozatot. Ezzel párhuzamosan kiderült, hogy a Showtime-féle adaptáció új otthonra talált, és a Paramount Plus kínálatát erősíti majd.

A Paramount Plus a CBS All Access nevű streamingszolgáltatás újracsomagolt változata lesz, amely március 4-én rajtol el az Egyesült Államokban, és olyan műsorokat találunk majd meg rajta, mint a Star Trek: Strange New Worlds, a Star Trek: Prodigies vagy a The Godfather munkálatait feldolgozó The Offer.

Azt nem tudjuk, hogy Európában elrajtol-e a szolgáltatás a jövőben, így arról sem kaptunk híreket, a Halo-sorozat hogyan talál el hozzánk. Annak idején a szintén CBS All Access-exkluzív Star Trek: Discoveryt a Netflix, a Picardot pedig az Amazon hozta el az öreg kontinensre.

1.
1.
cikazz1994
Van lehetőség a világban. Remélem valami jót hoznak ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...