Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
Típus: Akció, Túlélõ Horror, Zombis

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.

Leépítések az Operation Raccoon City alkotóinál

A Game Informer értesülései szerint a SOCOM-sorozatról és a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről ismert Slant Six Gamesnél leépítések zajlanak, amit utóbb a stúdió is megerősített. Bár a csapat negyedének elküldése meglepő lehet, a fejlesztőcég szerint nincs különösebb probléma.

Megjelent a PC-s Operation Raccoon City

Mindig is szerettél volna egy Resident Evil-játékkal nyomulni, ami nem valami jó? Nos, akkor az Operation Raccoon City a Te játékod, és az égető várakozásnak most már vége: a konzolos változatok után a Capcom végre a PC-sek rendelkezésére bocsátja az anyagot.

Operation Raccoon City - jön a jók kampánya

A Resident Evil-sorozat történetében először fordult elő, hogy a rossz oldalon álltunk, az Operation Raccoon City kampányában a U.S.S. katonáinak bőrébe bújva igyekeztünk, hogy eltüntessük az Umbrella bűnösségét bizonyító jeleket. Most jön az új DLC, és a másik fél is meghallgattatik.

Resident Evil: Operation Raccoon City teszt

Claire Redfield és Leon S. Kennedy első vérfagyasztó kalandjairól szóló Resident Evil 2 talán a legjobban sikerül rész volt mind közül. Köszönhető volt ez az első részhez képest nagymértékben kibővülő mozgástérnek, illetve annak a misztikumnak, ami a történéseket övezte.

Resident Evil - marad az akció-orientált irány

A Resident Evil producere szerint a horrorpiac túl kicsi a sorozat számára, muszáj nagyobb közönséget megcélozni, hogy életképes maradhasson a Resident Evil cím. Ennek köszönhető, hogy a készítők elhúztak az akciójátékok irányába is, és a jelek szerint szeretnének maradni ezen az ösvényen.

Itt az Operation Raccoon City launch trailere

A héten jelenik meg az új Resident Evil, persze nem olyan stílusban, mint amit eddig megszokhattunk. A csapatalapú lövöldözésé lesz a főszerep, miközben bejárjuk szinte egész Raccoon Cityt. A mai délelőtt a megjelenéshez csatolt előzetesekről szól - mi figyelmeztettünk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.

Ingyenes DLC-t kap az Operation Raccoon City

A vérbeli Resident Evil-rajongók számára biztosan jó hír, hogy pár héttel az Operation Raccoon City megjelenése után ingyenes letölthető csomag érkezik a játék multiplayer módjához. Egy játszható karaktert kapunk, aki nem más, mint Jill Valentine. Ismerős? Miazhogy!