Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
Típus: Akció, Túlélõ Horror, Zombis

20 percen át mozog az új Resident Evil

A GameSpot jóvoltából 20 perces ízelítőt kaphatunk a márciusban megjelenő Resident Evil: Operation Raccoon City-ről. Kemény anyaggal indítjuk a reggelt, nyilván azért most, mert annyira félelmetes, hogy sötétben még a szívünk is megállna hirtelen a látványtól - na jó, persze, hogy nem azért.

Dátummal a Resident Evil: Operation Raccoon City

A készítők úgy gondolják, hogy a Resident Evil-világon belül más stílusú játékokat is lehet készítni a túlélő horroron kívül, s persze a főszereplőnek sem mindig Chrisnek vagy Leonnak kell lennie. Így elkészítették nekünk az Operation Raccoon Cityt, ami most végleges dátumot kapott.

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?

Fél órán át pörög a RE: Operation Raccoon City

A Slant Six fejlesztőbrigádja friss belépővel rendelkeznek a Resident Evil világába, a mellékágat pedig csapatalapú, taktikai lövöldének képzelik el. Tény, hogy nem volt még ilyen megközelítés egyetlen RE játékban sem, sokan fanyalognak is miatta, de a Capcom szerint mindez csupán egy ártatlan kitérő.

Hat percen át mozog az Operation Raccoon City

Bár a Resident Evil: Operation Raccoon City megosztja a közönséget, az tény, hogy az új koncepció mindenképpen érdekes: a játék nem a Resident Evil 5 folytatása lesz, visszaugrunk az időben, hogy az Umbrella biztonsági csoportjával megsemmisítsünk minden bizonyítékot a T-vírus kapcsán.

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.

E3 2011: Raccoon City - csapatos zombihent

Most már tudjuk, hogy semmilyen apró nüansz nem emlékeztet bennünket a régi Resident Evilekre. A Raccoon City vérbeli akciójáték lesz, paráztatás nélkül, a romos utcákon az egyetlen veszélyt csak a zombik és néhány nagyobb fajtájuk jelenti. Kérjük a régi fanokat, hogy forduljanak el!

E3 2011: Az új Resident Evil is előzetest kapott

Új előzetes érkezett a Resident Evil: Operation Raccoon City-hez is, s bár ez a játékmenetből nem mutat semmit, hangulatosnak így is nagyon hangulatos. Az, hogy ezúttal az Umbrella oldalán állunk, mindenképpen visz némi színt a sorozatba, ahogy az új csapatalapú taktikázás is érdekesnek tűnik.

Újabb tudnivalók az Operation Raccoon Cityről

A bejelentés és az első előzetesek óta nem sok minden került napvilágra a készülő Resident Evil-mellékágról, szerencsére a júliusi hivatalos PlayStation Magazine újabb részleteket tárt fel az Operation Raccoon Cityről. A Slant Six csapatalapú zombimészárszéke az év végi szezonban jelenik meg.

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!