Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.

10 perc a Resident Evil: Operation Raccoon Cityből

Alig kell már várni a Resident Evil: Operation Raccoon City megjelenésére, a kooperatív akciójáték márciusban érkezik, hogy elcsavarja az érdeklődők fejét, illetve meggyőzze azokat, akik szkeptikusak az új játékkal szemben, amiért az a horrorok játékmenetét szimpla lövöldözésre cserélte.

Itt a Resident Evil: Retribution első előzetese

Ha már a Resident Evil 6-tal indítottuk a napot, folytassuk a filmadaptációval, elvégre szeptemberben kerül a mozikba a Kaptár ötödik része. Tegnap befutott a Milla Jovovich kisasszony főszereplésével készült film előzetese, mely sokat nem árul el, csak annyit, hogy lesz benne akció és zombik is dögivel.

Operation Raccoon City - a Versus mód részletei

Végre tisztán látjuk, mi vár ránk a Resident Evil: Operation Raccoon City csapatalapú Versus módjában, melyben két négyfős csapat száll szembe egymással. Elsőként kap igazán delejes porciót az online játéklehetőség a sorozat történelmében, persze csak akkor, ha a kézikonzolos címeket nem számoljuk.

Filmes trailert kapott az Operation: Raccoon City

A Capcom sem ül a babérjain - ha eddig csak legyintettél csapatalapú harcot bemutató új Resident Evilre, akkor ezek után tuti nem fogsz. Mi is bedőltünk jelen médiaanyagnak: a friss kedvcsináló bitang hangulatosra sikeredett, annak ellenére, hogy CG az egész.

Videón a Raccoon City Hősök módja

Elvész-e a horror esszenciája, ha többedmagunkkal vágunk neki a rémségekkel teli kalandoknak? Bizonyára néhány földhözragadt rajongó számára a Resident Evil: Operation Raccoon City maga a Sátán, összeegyezhetetlen a sorozat szellemiségével. Most a multiról kaptunk mozgóképet.

20 percen át mozog az új Resident Evil

A GameSpot jóvoltából 20 perces ízelítőt kaphatunk a márciusban megjelenő Resident Evil: Operation Raccoon City-ről. Kemény anyaggal indítjuk a reggelt, nyilván azért most, mert annyira félelmetes, hogy sötétben még a szívünk is megállna hirtelen a látványtól - na jó, persze, hogy nem azért.

Dátummal a Resident Evil: Operation Raccoon City

A készítők úgy gondolják, hogy a Resident Evil-világon belül más stílusú játékokat is lehet készítni a túlélő horroron kívül, s persze a főszereplőnek sem mindig Chrisnek vagy Leonnak kell lennie. Így elkészítették nekünk az Operation Raccoon Cityt, ami most végleges dátumot kapott.

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?

Fél órán át pörög a RE: Operation Raccoon City

A Slant Six fejlesztőbrigádja friss belépővel rendelkeznek a Resident Evil világába, a mellékágat pedig csapatalapú, taktikai lövöldének képzelik el. Tény, hogy nem volt még ilyen megközelítés egyetlen RE játékban sem, sokan fanyalognak is miatta, de a Capcom szerint mindez csupán egy ártatlan kitérő.

Hat percen át mozog az Operation Raccoon City

Bár a Resident Evil: Operation Raccoon City megosztja a közönséget, az tény, hogy az új koncepció mindenképpen érdekes: a játék nem a Resident Evil 5 folytatása lesz, visszaugrunk az időben, hogy az Umbrella biztonsági csoportjával megsemmisítsünk minden bizonyítékot a T-vírus kapcsán.