Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
Típus: Akció, Túlélõ Horror, Zombis

Jön a Resident Evil: Operation Racoon City

Igazak voltak a korábbi pletykák, legalábbis nagyon úgy tűnik: az Official Xbox Magazine következő számában előzetest közölnek majd a Resident Evil legújabb részéről, amely az Operation Racoon City alcímet kapta. A játékot a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik, és csapatalapú akcióra számíthatunk.

Készül a következő Resident Evil-film

Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.

A SOCOM alkotói csinálják az új Resident Evilt?

A Kotaku értesülései szerint a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik el a Resident Evil: Racoon City-t, amely a túlélő horrorsorozat legújabb, csapatalapú akcióra építő része lesz állítólag. A Slant Six nyugati csapat, ezért a pletyka még egybe is vág a Capcom sokat hangoztatott stratégiájával.

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.

Szépen nyitott a Resident Evil: Afterlife

Bár a készítők számtalanszor kijelentették, hogy nem folytatják a Resident Evil-filmeket, végül mégis elkészült a negyedik rész és tessék: az Afterlife nyitott a legjobban az eddigi részek közül, Paul W.S. Andersonék már az ötödik részt tervezgetik. Lesz új animációs film is egyébként.

Resident Evil 6 - minél hamarabb

Hatalmas siker volt a Resident Evil 5, ráadásul a Capcom egyébként is gyakrabban szeretne játékokat megjelentetni, így a cégvezetés előtt tiszta az út: jó lenne folytatni a zombis sorozatot minél előbb, hiszen a rajongók ki vannak éhezve a következő részre.

Gyakrabban szeretne robbantani a Capcom

Nem dinamittal persze, hanem nagy címeivel szeretne gyakrabban robbantani a Capcom. Az évi két főattrakciót szeretnék legalább megduplázni.

Takeuchi nem vesz részt a Resident Evil 6-ban

A Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 producere megerősítette, hogy nem vállal szerepet a Resident Evil 6 fejlesztésében, viszont a Capcomtól nem szakad el.

Resident Evil - meglepetés az új film mellé

Szeptemberben kerül mozikba az új Resident Evil film, amely mellé játékos meglepetést is ígér a Capcom. Új részt kapunk, vagy esetleg egy újabb DLC-t?

Jun Takeuchi nem csinál Resident Evil 6-ot

Jun Takeuchi, a Resident Evil 5 producere nem akar közreműködni a hatodik rész fejlesztésénél, sőt jó pár évig nem akar a sorozattal foglalkozni. Kár érte.