Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
Típus: Akció, Túlélõ Horror, Zombis

Resident Evil: Operation Raccoon City launch party

Ha elsők között szeretnéd megtudni,hogy miként alakult át a Capcom zombis címe igazi csapatalapú akciójátékká, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni március 22-én a Club 4 Players konzolkocsmába. Itt lesz a Resident Evil: Operation Raccoon Cty hivatalos launch party-ja.

Bemutatkozik a Raccoon City Nemesis módja

A Capcom felfedte a Resident Evil: Operation Raccoon City Xbox 360-exkluzív online módját, mely a beszédes Nemesis-re hallgat. A két szembenálló fél azért küzd, hogy átvegyék az irányítást a Nemesis nevű szörny felett, s ezzel a maguk javára fordítsák a küzdelmet.

Resident Evil: Operation Raccoon City brutalitás

A Capcom végre bejelentette a csapatalapú mókával kecsegtető Resident Evil PC-s verziójának megjelenési dátumát, s az örömhír mellé új trailert is csatolt - kihangsúlyozva a játék brutalitását. Gondolj bele, mennyi szadista dolgot művelhetsz a zombikkal, melyek mind visszaköszönnek Raccoon City-ben.

Nem a múltba néz a Resident Evil

Néhányan azt várják a Capcomtól, hogy a Resident Evil első részeiből merítsen, hozza vissza a túlélőhorror hangulatot, és forgassa vissza az idő kerekét a kilencvenes évekbe. A Capcom azonban köszöni szépen az aggódást, de nem a múltból akar élni.

Két videót is kapott mára az új Resident Evil

Mármint nem a hatodik rész, hanem a márciusban érkező Operation Raccoon City. Bár a Slant Six Games legutóbbi gameplay videója alaposan levágta a biztosítékot olvasóink körében, bizonyára még a leginkább ellenkező rajongók is adnak a csapatalapú lövöldének egy esélyt.

10 perc a Resident Evil: Operation Raccoon Cityből

Alig kell már várni a Resident Evil: Operation Raccoon City megjelenésére, a kooperatív akciójáték márciusban érkezik, hogy elcsavarja az érdeklődők fejét, illetve meggyőzze azokat, akik szkeptikusak az új játékkal szemben, amiért az a horrorok játékmenetét szimpla lövöldözésre cserélte.

Itt a Resident Evil: Retribution első előzetese

Ha már a Resident Evil 6-tal indítottuk a napot, folytassuk a filmadaptációval, elvégre szeptemberben kerül a mozikba a Kaptár ötödik része. Tegnap befutott a Milla Jovovich kisasszony főszereplésével készült film előzetese, mely sokat nem árul el, csak annyit, hogy lesz benne akció és zombik is dögivel.

Operation Raccoon City - a Versus mód részletei

Végre tisztán látjuk, mi vár ránk a Resident Evil: Operation Raccoon City csapatalapú Versus módjában, melyben két négyfős csapat száll szembe egymással. Elsőként kap igazán delejes porciót az online játéklehetőség a sorozat történelmében, persze csak akkor, ha a kézikonzolos címeket nem számoljuk.

Filmes trailert kapott az Operation: Raccoon City

A Capcom sem ül a babérjain - ha eddig csak legyintettél csapatalapú harcot bemutató új Resident Evilre, akkor ezek után tuti nem fogsz. Mi is bedőltünk jelen médiaanyagnak: a friss kedvcsináló bitang hangulatosra sikeredett, annak ellenére, hogy CG az egész.

Videón a Raccoon City Hősök módja

Elvész-e a horror esszenciája, ha többedmagunkkal vágunk neki a rémségekkel teli kalandoknak? Bizonyára néhány földhözragadt rajongó számára a Resident Evil: Operation Raccoon City maga a Sátán, összeegyezhetetlen a sorozat szellemiségével. Most a multiról kaptunk mozgóképet.