Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
1333785600

Operation Raccoon City - jön a jók kampánya

A Resident Evil-sorozat történetében először fordult elő, hogy a rossz oldalon álltunk, az Operation Raccoon City kampányában a U.S.S. katonáinak bőrébe bújva igyekeztünk, hogy eltüntessük az Umbrella bűnösségét bizonyító jeleket. Most jön az új DLC, és a másik fél is meghallgattatik.
1332826752

Resident Evil: Operation Raccoon City teszt

Claire Redfield és Leon S. Kennedy első vérfagyasztó kalandjairól szóló Resident Evil 2 talán a legjobban sikerül rész volt mind közül. Köszönhető volt ez az első részhez képest nagymértékben kibővülő mozgástérnek, illetve annak a misztikumnak, ami a történéseket övezte.
1332674990

Resident Evil - marad az akció-orientált irány

A Resident Evil producere szerint a horrorpiac túl kicsi a sorozat számára, muszáj nagyobb közönséget megcélozni, hogy életképes maradhasson a Resident Evil cím. Ennek köszönhető, hogy a készítők elhúztak az akciójátékok irányába is, és a jelek szerint szeretnének maradni ezen az ösvényen.
1332316802

Itt az Operation Raccoon City launch trailere

A héten jelenik meg az új Resident Evil, persze nem olyan stílusban, mint amit eddig megszokhattunk. A csapatalapú lövöldözésé lesz a főszerep, miközben bejárjuk szinte egész Raccoon Cityt. A mai délelőtt a megjelenéshez csatolt előzetesekről szól - mi figyelmeztettünk!
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.
1331982052

Ingyenes DLC-t kap az Operation Raccoon City

A vérbeli Resident Evil-rajongók számára biztosan jó hír, hogy pár héttel az Operation Raccoon City megjelenése után ingyenes letölthető csomag érkezik a játék multiplayer módjához. Egy játszható karaktert kapunk, aki nem más, mint Jill Valentine. Ismerős? Miazhogy!
1331743882

Resident Evil: Operation Raccoon City launch party

Ha elsők között szeretnéd megtudni,hogy miként alakult át a Capcom zombis címe igazi csapatalapú akciójátékká, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni március 22-én a Club 4 Players konzolkocsmába. Itt lesz a Resident Evil: Operation Raccoon Cty hivatalos launch party-ja.
1330970405

Bemutatkozik a Raccoon City Nemesis módja

A Capcom felfedte a Resident Evil: Operation Raccoon City Xbox 360-exkluzív online módját, mely a beszédes Nemesis-re hallgat. A két szembenálló fél azért küzd, hogy átvegyék az irányítást a Nemesis nevű szörny felett, s ezzel a maguk javára fordítsák a küzdelmet.
1330164010

Resident Evil: Operation Raccoon City brutalitás

A Capcom végre bejelentette a csapatalapú mókával kecsegtető Resident Evil PC-s verziójának megjelenési dátumát, s az örömhír mellé új trailert is csatolt - kihangsúlyozva a játék brutalitását. Gondolj bele, mennyi szadista dolgot művelhetsz a zombikkal, melyek mind visszaköszönnek Raccoon City-ben.
1328619600

Nem a múltba néz a Resident Evil

Néhányan azt várják a Capcomtól, hogy a Resident Evil első részeiből merítsen, hozza vissza a túlélőhorror hangulatot, és forgassa vissza az idő kerekét a kilencvenes évekbe. A Capcom azonban köszöni szépen az aggódást, de nem a múltból akar élni.