Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
Típus: Akció, Túlélõ Horror, Zombis

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Gyengébb eladásokat várnak az új Resident Eviltől

A Capcom a pár nappal korábban közölt pénzügyi helyzetjelentése után azt is bejelentette, hogy melyik sikervárományos címtől milyen eladásokat vár. Érdekes, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City-től fele annyi eladott példányt remél, mint az ötödik résztől.

Capcom: egyre fontosabb a PC-támogatás

Míg manapság egyre több kiadó hanyagolja a PC platformot, a Capcom igen-igen szimpatikus módon arra törekszik, hogy a legnagyobb megjelenéseit ne csak konzolokra hozza ki. Jó példa erre a kiválóan sikerült Resident Evil 5 PC-s port. A cég egyik fejese szerint egyre fontosabb számukra a PC támogatása.

Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.

Újabb látnivalók érkeztek az új Resident Evilből

A Capcom Japánban rendezte meg a saját bejáratú Captivate bemutatóját, itt mutatták be a Resident Evil: Operation Raccoon City legújabb látnivalóit is. A most érkezett finomságok között megtaláljuk az első jó minőségű screenshotokat és egy közel három perces gameplay trailert is.

15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.

Megérkezett a Raccoon City első trailere

Felpörögtek az események az új Resident Evil-epizód kapcsán, csak nehogy később alábbhagyjon a lendület. A Capcom netre lőtte a Raccoon City debütáló előzetes képsorait, melyből az már leszűrhető, hogy akciót nem mérik szűken ebben a spin-offban sem. Négyen indulhatunk csatába.

Mellékág lesz a Raccoon City, nem folytatás

Sokan panaszkodtak az új Resident Evil: Operation Raccoon City bejelentése kapcsán, hogy számunkra nem jön be a csapatalapú akció, mivel az eltér a megszokott normáktól. A Capcom nyíltan új irányba szeretné elvinni a sorozatot, de csupán mellékágként - jelen epizód nem minősül a Resident Evil 6-nak.

Képeken a Resident Evil: Operation Raccoon City

A tegnap bejelentett friss Resident Evil epizód eleddig ismeretlen vizekre evez a sötét és baljóslatú univerzumban. Elsősorban a csapatalapú taktikai akcióé lesz a főszerep, s a játék gonosz vállalatának fegyveres erőit képviseljük benne. Az első jó minőségű szkennek már be is futottak.

Hivatalosan is bejelentették az új Resident Evilt

A Capcom hivatalosan is megerősítette a Resident Evil legújabb részének létezését: az Operation Raccoon City-ről kiszivárgott információk egytől-egyig igazak voltak, vagyis az új részben csapatalapú akció vár ránk, a történet pedig visszaugrik az időben egy keveset, hogy a rossz oldalon harcolhassunk.