Resident Evil: Operation Raccoon City PC, PS3, X360

A Resident Evil 5-tel lezárult egy korszak, az új spin-off egy másik irányvonalat vesz fel - a zombik persze maradnak, csak a stílus változik kicsit.
1310464800

Hat percen át mozog az Operation Raccoon City

Bár a Resident Evil: Operation Raccoon City megosztja a közönséget, az tény, hogy az új koncepció mindenképpen érdekes: a játék nem a Resident Evil 5 folytatása lesz, visszaugrunk az időben, hogy az Umbrella biztonsági csoportjával megsemmisítsünk minden bizonyítékot a T-vírus kapcsán.
1310223652

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.
1307539041

E3 2011: Raccoon City - csapatos zombihent

Most már tudjuk, hogy semmilyen apró nüansz nem emlékeztet bennünket a régi Resident Evilekre. A Raccoon City vérbeli akciójáték lesz, paráztatás nélkül, a romos utcákon az egyetlen veszélyt csak a zombik és néhány nagyobb fajtájuk jelenti. Kérjük a régi fanokat, hogy forduljanak el!
1307293200

E3 2011: Az új Resident Evil is előzetest kapott

Új előzetes érkezett a Resident Evil: Operation Raccoon City-hez is, s bár ez a játékmenetből nem mutat semmit, hangulatosnak így is nagyon hangulatos. Az, hogy ezúttal az Umbrella oldalán állunk, mindenképpen visz némi színt a sorozatba, ahogy az új csapatalapú taktikázás is érdekesnek tűnik.
1306769455

Újabb tudnivalók az Operation Raccoon Cityről

A bejelentés és az első előzetesek óta nem sok minden került napvilágra a készülő Resident Evil-mellékágról, szerencsére a júliusi hivatalos PlayStation Magazine újabb részleteket tárt fel az Operation Raccoon Cityről. A Slant Six csapatalapú zombimészárszéke az év végi szezonban jelenik meg.
1305538217

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1305104400

Gyengébb eladásokat várnak az új Resident Eviltől

A Capcom a pár nappal korábban közölt pénzügyi helyzetjelentése után azt is bejelentette, hogy melyik sikervárományos címtől milyen eladásokat vár. Érdekes, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City-től fele annyi eladott példányt remél, mint az ötödik résztől.
1304249400

Capcom: egyre fontosabb a PC-támogatás

Míg manapság egyre több kiadó hanyagolja a PC platformot, a Capcom igen-igen szimpatikus módon arra törekszik, hogy a legnagyobb megjelenéseit ne csak konzolokra hozza ki. Jó példa erre a kiválóan sikerült Resident Evil 5 PC-s port. A cég egyik fejese szerint egyre fontosabb számukra a PC támogatása.
1303308000

Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.