Fallout: New Vegas PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1701535504

Megérkezett a Fallout-sorozat első előzetese

Potyognak az égből az atombombák, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak, hiszen végre megérkezett a Fallout első előzetese! A nagysikerű RPG-franchise tévés adaptációja remekül fest!
1701241200

Megérkeztek az első képek a Fallout TV-sorozatból!

A Vanity Fairnek hála megcsodálhatjuk, hogyan is fog kinézni az érkező videójáték-adaptáció és igazán hangulatos képek érkeztek. Nemcsak képeket kaptunk viszont, de Todd Howard is megszólalt, hogy mégis mire számíthatunk majd.
1698141616

Jövő áprilisban startol el a Fallout TV-sorozat

Az Amazon Prime végre leleplezte a népszerű RPG-sorozat alapján készülő élőszereplős TV-sorozat dátumát. Az első epizód beszédes "The End" címen fut, de ugye minden vég egy új kezdet is.
1696773600

Egy új Fallout: New Vegas mod kijavítja a mesterséges intelligencia hibáit

Egy modder kiadott egy új kiegészítőt a jó öreg Fallout: New Vegas világához, hogy a visszatérő, illetve új játékosok még jobban tudják élvezni a poszt-apokaliptikus játékot.
1692896432

GC 2023: Kiszivárgott a Fallout TV-sorozat első előzetese

Jó volt annak, aki benn ülhetett a Starfield gamescomos prezentációján, amelynek végén egy rövid betekintést láthatott a nagyérdemű az élőszereplős Fallout TV-sorozatról. Szerencsére le is videózták!
1690873257

Kiszivárgott forgatási fotókon a Fallout TV-sorozat

Mint ismert, az Amazon élőszereplős TV-szériát forgat a Fallout-játékokból, most pedig néhány nem mostani forgatási fotó szivárgott ki az internetre, rajtuk az ikonikus Vault-Tec logóval.
1685029359

Ingyen behúzható a Fallout: New Vegas az Epic Games Store-ból

Kiderült, milyen játékot kapunk ingyen a következő hét napban az Epic boltjából! Ezúttal a klasszikus szerepjátékok kedvelői örülhetnek, elvégre a Fallout: New Vegas van terítéken!
1674664257

Friss lesifotók a Fallout-sorozat forgatásáról

Javában zajlik az Amazon-féle élőszereplős Fallout-sorozat forgatása. A legújabb fotóknak hála most a híres Red Rocket benzinkút egyikét csodálhatjuk meg.
1669896000

Todd Howard: az Amazon Fallout-tévésorozata nem az egyik játékot meséli el

Egy hétvégi interjújában Todd Howard elmondta, hogy a Fallout világát hűen igyekeznek megőrizni, de a cselekmény nem az egyik játék történetét meséli majd el.
1668797120

A Fallout: New Vegas rendezője szívesen dolgozna a Fallout új részén

A Fallout: New Vegas rendezője, Josh Sawyer nyitott arra, hogy újra dolgozzon a sorozaton. Szerinte az ideális helyszín Kalifornia lenne.