Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
Típus: Akció, RPG

BioShock Infinite - az első gameplay jelenetek

Geoff Keighley és a Gametrailers TV visszatért, méghozzá nem is akármilyen anyaggal! A Star Wars: The Force Unleashed II, a LittleBigPlanet 2 és a Fallout: New Vegas bemutatása mellett az új BioShockra is szakítottak némi időt - most láthattok először gameplay jeleneteket a játékból!

GC 2010: Bethesda felhozatal

Lassan elkezdhetünk készülődni a GamesCom 2010-es dömpingre, melynek első szellőjeként a Bethesda bejelentette, milyen játékokkal készül a kiállításra.

Augusztus 12-én startol az idei QUAKECON

Az id Software házi rendezvénye a nyáron ismét kitárja kapuit és többek között a Bethesda új sikervárományosait újra megcsodálhatjuk, a belépés ingyenes.

E3 2010: Fallout New Vegas - játék a fejlesztőkkel

Az E3 egyik nagy előnye, hogy el lehet csípni a fejlesztőket egy kis bemutatóra, s így első kézből hallhatjuk és láthatjuk, miert olyan a játék, amilyen.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Fallout: New Vegas mindennapok

Elérkezett a pillanat, hogy végre mozgásban is láthatjuk, milyen az élet az atomháború sújtotta Nevadában. Városok gyenge szövetsége és szerencsejáték.

E3 2010: Elő-show hatalmas játékbejelentéssel

A GTTV péntek este egy hatalmas elő-E3-as műsort fog közvetíteni, melyben bemutatnak néhány nagyobb játékot, és lesz egy hatalmas exkluzív bejelentés is.

Fallout: New Vegas játékmenet bemutató

Első ránézésre nem sokat változott a játék a Fallout 3 óta, viszont Las Vegas félelmetesen hangulatos hátteret ad a New Vegasnak. Itt az első játékmenet video.

Fallout: New Vegas gyűjtői kiadás kártyásoknak

A Bethesda és az Obsidian tényleg a rajongóknak készíti a New Vegast, így kedveskednek nekünk egy fantasztikus gyűjtői kiadással is, megpakolva tengernyi extrával.