Fallout: New Vegas PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1303905600

Leépítések várhatók az Obsidiannál

Az Obsidian az elmúlt egy évben három játékon dolgozott, most azonban látszólag pihenőre rendezkedik be: az elmúlt napokban több munkatársat is elbocsátottak a cégtől, ráadásul nem sejtet túl sok jót, hogy több olyan kolléga is akad közöttük, aki valamilyen magasabb pozíciót töltött be a csapatnál.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1298383855

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

No igen, ez az a hét, amire azt mondom: ez kellemes lesz minden szempontból, és elsősorban nyilván nem azért, mert szombaton párbaj lesz a villában. A játékfelhozatal bőségesre sikerült, ráadásul nem egy olyan cím akad közöttük, amit kötelezően ki kell majd próbálnia mindenkinek.
1296910802

Három új Fallout: New Vegas DLC közeleg

A Bethesda bejelentette, hogy nem hagyja sokáig pihenni a Fallout: New Vegas rajongóit, a jövőben három letölthető csomag is megjelenik a játékhoz. Úgy látszik, csak a Dead Money volt ideiglenesen Xbox 360-exkluzív, hiszen az új DLC-k egyszerre érkeznek mindhárom platformra, persze sorban egymás után.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1296046853

Fallout: Nuka Break - ismét egy remek fanfilm

Ahogy a videó elején is olvashatjuk, ez egy független, nonprofit csapat filmje - ettől eltekintve kellően szórakoztató. A történet nem egy nagy durranás: pár rettenthetetlen arc nekilát, hogy felkutasson a sivatagban egy palack jéghideg Nuka Colát. Unalmas negyedóra felvirágoztatására tökéletes.
1295701200

Folytatódik a Bethesda vs. Interplay harc

Úgy tűnik, a két cég erősen másképp értelmezi a licencszerződéseket, és mindketten olaszos temperamentummal adják a jónép tudtára, hogy mennyire buta is a másik fél, amiért azt hiszi, hogy neki van igaza. Mi lesz a Fallout MMO és a Fallout-folytatások sorsa?
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1294740689

Három új DLC jöhet a Fallout: New Vegashoz

Három új, gyanúsan DLC-k elnevezését sejtető címet jegyeztetett be a minap a Zenimax, ami azt jelentheti: a Dead Money után három további kiegészítővel bővülhet majd a Fallout: New Vegas. A felvetés nem valószínűtlen, mindenesetre a kiadó még nem erősítette meg a pletykákat.