Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
Típus: Akció, RPG

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Fallout: New Vegas mindennapok

Elérkezett a pillanat, hogy végre mozgásban is láthatjuk, milyen az élet az atomháború sújtotta Nevadában. Városok gyenge szövetsége és szerencsejáték.

E3 2010: Elő-show hatalmas játékbejelentéssel

A GTTV péntek este egy hatalmas elő-E3-as műsort fog közvetíteni, melyben bemutatnak néhány nagyobb játékot, és lesz egy hatalmas exkluzív bejelentés is.

Fallout: New Vegas játékmenet bemutató

Első ránézésre nem sokat változott a játék a Fallout 3 óta, viszont Las Vegas félelmetesen hangulatos hátteret ad a New Vegasnak. Itt az első játékmenet video.

Fallout: New Vegas gyűjtői kiadás kártyásoknak

A Bethesda és az Obsidian tényleg a rajongóknak készíti a New Vegast, így kedveskednek nekünk egy fantasztikus gyűjtői kiadással is, megpakolva tengernyi extrával.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Sikeresebb lehet a New Vegas, mint a Fallout 3

Legalábbis a Bethesda szerint a veterán Fallout-fejlesztők által készített New Vegas eladások tekintetében simán felülmúlhatja a harmadik részt.

Fallout: New Vegas információ-áradat

Az Obsidian tervez pár módosítást a Fallout 3 rendszerében, ennek megfelelően rögtön elérhető a hardcore mód, és kissé átalakul a harcrendszer is.

Fallout: New Vegas

Viva, Las Vegas! A sercegő magnetofonból egy valaha volt kultikus zenész, Elvis Presley nótája zendült fel a csendes, nyugodt vidékre. A kopár kősivatagban egy szelíd ördögszekér táncolt végig a hajdan virágzó kaszinóiról és felhőkarcolóiról elhíresült város felé vezető úton. A szupermutáns arcára torz vigyor ülepedett, ez lenne az amerikai álom? Hanyag mozdulattal rúgott bele a kiürült Nuka-Cola flaskába. Évekkel a mindent elsöprő atomtámadás után, a remény a legritkábban előforduló érzés, mely megragadhatja egy kegyvesztett túlélő szívét. Ez már nem más, mint az Új Vegas!