Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
Típus: Akció, RPG

Újra elbukott a Bethesda az Interplayjel szemben

Sokan talán már el is felejtették a régóta húzódó pereskedést a Bethesda és az Interplay között, melyek még a Fallout jogai körül robbantak ki. Ennek felelevenítésére most a Bethesda egy újabb végzéssel próbálkozott, melyet a változatosság kedvéért elutasított a bíróság.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.

Megjelent a Fallout: New Vegas új DLC-je

A Bethesda korábban azt nyilatkozta, hogy rajtuk kívül álló körülmények miatt az eredetileg júliusi megjelenésre szánt Lonesome Road DLC bemutatkozását el kellett csúsztatni szeptemberre. Úgy tűnik, hogy a rajtuk kívülálló okok szerencsésen megszűntek, így meg is jelent a pakk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?

Fallout: New Vegas - videón a Lonesome Road

Lehet megkövezni az Obsidiant, hogy finoman szólva nem volt hiba nélküli a Fallout: New Vegas, abban azonban egyetérthetünk, hogy a DLC-k készítéséhez nagyon értenek. Nem csak holmi plusz fegyvereket tartalmaz a csomag, hanem egy igazán hangulatos küldetésfolyamot. Közeleg a megjelenés!

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.

Fallout: New Vegas - szeptemberben jön az új DLC

Jókora csúszás után, de szeptemberben végre letölthetővé válik a Fallout: New Vegas legújabb DLC-je, a Lonesome Road. A küldetés-orientált kiegészítő ráadásul nem is az utolsó a sorban, egy héttel később máris újabb felszereléseknek és fegyvereknek örülhetnek a rajongók.

Obsidian: gáz a klasszikus szerepjáték-rendszer

Egy egészen meglepő nyilatkozat jutott nekünk erre a napos délutánra. Az egyik legnagyobb szerepjáték specialistának tartott Obsidian azt találta mondani, hogy a klasszikus szerepjátékok rendszere már nem megfelelő, és degenerált játékosi viselkedésre késztet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.

Fallout: New Vegas - Old World Blues kedvcsináló

Habár szinte semmi nem megy simán az Obsidiannak, ha a New Vegas DLC-iről van szó, jelen állás szerint jövő héten érkezik az Old World Blues. Reméljük, ezúttal nem kell aggódni, nem lesznek korrupt mentéseink, és nem csúszik más hiba sem a gépezetbe. Előzetesünk is van hozzá.