Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
Típus: Akció, RPG

Fallout: New Vegas hentparádé

Hiába a szerepjáték mélysége, a karakterfejlődés, számos párbeszéd, a poszt-nukleáris nevadai sivatag még mindig a csatazajtól lesz hangos. Legyen szó közelharcról vagy a V.A.T.S. rendszer segítségével kivitelezhető, precíz, külön testrészekre célzásról, a Fallout: New Vegas egy teljes értékű, brutális akciójáték.

Xbox 360-exkluzív DLC-t kap a Fallout: New Vegas

Ahogy a harmadik rész, úgy a Fallout: New Vegas esetében is számolhatunk majd későbbi DLC-kkel, eggyel legalábbis biztosan: a Bethesda bejelentette az ünnepek alatt jön a játék első kiegészítője, s bár a részleteket egyelőre jótékony homály fedi, az már biztos, hogy az anyag Xbox 360-exkluzív lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Fallout: New Vegas - itt az ötödik fejlesztői napló

Napok kérdése csak, és a boltokba kerül a Fallout: New Vegas. Mielőtt azonban jelentkezünk a mindent lefedő kiveséző tesztünkkel, az Obsidian gondoskodik róla, hogy további érdekességeket tudjunk meg a játék hátteréről az ötödik fejlesztői naplóban.

Kész a Fallout: New Vegas, megvan a gépigény

A sikeresen feltámasztott Fallout-sorozat nagyot kaszált a harmadik résszel, így most minden rajongó szeme az eddig vegyes teljesítményt nyújtó Obsidian stúdión van: vajon a srácok fel tudtak nőni a feladathoz, és a New Vegas méltó folytatás lesz?

Kiszivárgott Fallout: New Vegas tévéreklám

Kiszivárgott a hamarosan adásba kerülő Fallout: New Vegas tévéreklám. Ami igazából akkor sem lehetne jobban Falloutos, ha nukleárisan sugározna a képernyőn keresztül. Laza zene, lepusztult város, gattling, van itt minden, ami a neves sorozat folytatásába kell.

BioShock Infinite - az első gameplay jelenetek

Geoff Keighley és a Gametrailers TV visszatért, méghozzá nem is akármilyen anyaggal! A Star Wars: The Force Unleashed II, a LittleBigPlanet 2 és a Fallout: New Vegas bemutatása mellett az új BioShockra is szakítottak némi időt - most láthattok először gameplay jeleneteket a játékból!

GC 2010: Bethesda felhozatal

Lassan elkezdhetünk készülődni a GamesCom 2010-es dömpingre, melynek első szellőjeként a Bethesda bejelentette, milyen játékokkal készül a kiállításra.

Augusztus 12-én startol az idei QUAKECON

Az id Software házi rendezvénye a nyáron ismét kitárja kapuit és többek között a Bethesda új sikervárományosait újra megcsodálhatjuk, a belépés ingyenes.

E3 2010: Fallout New Vegas - játék a fejlesztőkkel

Az E3 egyik nagy előnye, hogy el lehet csípni a fejlesztőket egy kis bemutatóra, s így első kézből hallhatjuk és láthatjuk, miert olyan a játék, amilyen.