Fallout: New Vegas PC, PS3, X360

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
Típus: Akció, RPG

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Sikeresebb lehet a New Vegas, mint a Fallout 3

Legalábbis a Bethesda szerint a veterán Fallout-fejlesztők által készített New Vegas eladások tekintetében simán felülmúlhatja a harmadik részt.

Fallout: New Vegas információ-áradat

Az Obsidian tervez pár módosítást a Fallout 3 rendszerében, ennek megfelelően rögtön elérhető a hardcore mód, és kissé átalakul a harcrendszer is.

Fallout: New Vegas

Viva, Las Vegas! A sercegő magnetofonból egy valaha volt kultikus zenész, Elvis Presley nótája zendült fel a csendes, nyugodt vidékre. A kopár kősivatagban egy szelíd ördögszekér táncolt végig a hajdan virágzó kaszinóiról és felhőkarcolóiról elhíresült város felé vezető úton. A szupermutáns arcára torz vigyor ülepedett, ez lenne az amerikai álom? Hanyag mozdulattal rúgott bele a kiürült Nuka-Cola flaskába. Évekkel a mindent elsöprő atomtámadás után, a remény a legritkábban előforduló érzés, mely megragadhatja egy kegyvesztett túlélő szívét. Ez már nem más, mint az Új Vegas!

Befutott az első Fallout: New Vegas teaser

Büszkén jelenthetem a Fallout-széria rajongóinak, hogy a sorozat legújabb részéről, a New Vegasról a mai napon futott be a debütáló videó - kihagyhatatlan!

Új szerepjátékon dolgozik az Obsidian csapata

Jelenleg az Alpha Protocol és a Fallout: New Vegas munkálataival van elfoglalva a csapat nagy része, ám már készül az Obsidian új szerepjátéka is, titokban.

Fallout: New Vegas - A szerepjáték újabb epizódja

A Fallout 3-at fejlesztő Bethesda londoni sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy új játék készül a nagysikerű és közkedvelt Fallout univerzumában.