Fallout: New Vegas PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!
1320494400

Obsidian: hogyan harcoljunk a használtpiac ellen?

Az Obsidian vezetője szerint a kiadók és a fejlesztők teljesen rossz utakon járnak, amikor elsőnapos DLC-kkel és hasonló trükkökkel próbálják meg visszaszorítani a használt játékok visszaváltását és vásárlását, vagy éppen pénzt akarnak lehúzni a második vásárlóról.
1320048042

Animációs sorozatból készít játékot az Obsidian

A Fallout: New Vegas és a Dungeon Siege 3 fejlesztője, a folyatásokra szakosodott Obsidian Entertainment egy be ne nem jelentett projekten is munkálkodik mostanság, mely egy hírhedt animációs frencsájz alapján készült. Van még remény arra, hogy valaha tényleg maradandót alkotnak.
1319698800

Újra elbukott a Bethesda az Interplayjel szemben

Sokan talán már el is felejtették a régóta húzódó pereskedést a Bethesda és az Interplay között, melyek még a Fallout jogai körül robbantak ki. Ennek felelevenítésére most a Bethesda egy újabb végzéssel próbálkozott, melyet a változatosság kedvéért elutasított a bíróság.
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.
1316534400

Megjelent a Fallout: New Vegas új DLC-je

A Bethesda korábban azt nyilatkozta, hogy rajtuk kívül álló körülmények miatt az eredetileg júliusi megjelenésre szánt Lonesome Road DLC bemutatkozását el kellett csúsztatni szeptemberre. Úgy tűnik, hogy a rajtuk kívülálló okok szerencsésen megszűntek, így meg is jelent a pakk.
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?
1316091632

Fallout: New Vegas - videón a Lonesome Road

Lehet megkövezni az Obsidiant, hogy finoman szólva nem volt hiba nélküli a Fallout: New Vegas, abban azonban egyetérthetünk, hogy a DLC-k készítéséhez nagyon értenek. Nem csak holmi plusz fegyvereket tartalmaz a csomag, hanem egy igazán hangulatos küldetésfolyamot. Közeleg a megjelenés!
1314885600

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.
1314370800

Fallout: New Vegas - szeptemberben jön az új DLC

Jókora csúszás után, de szeptemberben végre letölthetővé válik a Fallout: New Vegas legújabb DLC-je, a Lonesome Road. A küldetés-orientált kiegészítő ráadásul nem is az utolsó a sorban, egy héttel később máris újabb felszereléseknek és fegyvereknek örülhetnek a rajongók.