Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Anglia - a Black Ops visszaelőzte a GT5-öt

Kíváncsiak leszünk, hogy pár hét alatt mekkora eladásokat tud produkálni a Gran Turismo 5, mert látszólag nem kaszál annyira, mint azt sokan várnák tőle. Angliában, a világ legnagyobb autórajongó országában például jelenleg csak a negyedik helyen áll a listákon.

Megvan az EA terve a Call of Duty legyűréséhez

Az Electronic Artsnak szívügye lett, hogy megfossza a trónjától a Call of Duty-sorozatot, és annyi fronton támad az Activisionre, amennyin csak lehetséges. John Riccitiello vezérigazgató szerint végre meg van a tervük arra, hogyan végezzenek a konkurens címmel - le fogtok hidalni tőle, annyira agyafúrt.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

Xbox Live - összecsap Buda és Pest

A Microsoft versenyre invitálja a budapesti játékosokat, az Xbox Live hazai bevezetésének apropójából arra keresik a kérdést a szervezők, hogy vajon a főváros budai vagy pesti oldalán lakik több Xbox 360 játékos? A budaiak az Allee-be, a pestiek pedig a Westendbe menjenek, és indulhat a harc!

Második helyen nyitott az NFS: Hot Pursuit

Nem sikerült megdönteni a Call of Duty: Black Ops csúcsát, a hidegháborús FPS továbbra is magabiztosan vezeti a hazai játékeladási toplistát. Az aranyérem jórészt a PC-s verziónak köszönhető, amely még mindig első helyen áll, szemben a konzolos verziókkal, ahol az újoncok ki tudtak fogni a játékon.

Japánban is az élen végzett a Black Ops

Amerikában tegnap hálaadás volt, ezért a szokásosnál kevesebb az érdekes hír, így nincs mit tenni: szemezgessünk a japán lapokból! Mint kiderült a keleti szigetországban is szépen nyitott a Call of Duty: Black Ops, míg a Kinect a vártnál jobban, de nem túl kiemelkedően szerepelt a múlt héten.

A Black Ops megdobta a Rolling Stones eladásait

A Treyarch kasszasikere önmagában is szép eredményeket ért el, ám önkéntelenül is kedvezett a népszerű brit zenekar, a The Rolling Stones bevételeinek is, hiszen a játékban hallható muzsikák annyira bejöttek a rajongóknak, hogy többen nem voltak restek digitális formában is megvásárolni azokat.

Az élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops

A papírforma szerint az összesített toplista élén nyitott a Call of Duty: Black Ops, miután minden platformon kiugró helyezést ért el - az új résznek egyedül a Nintendo-konzolokon gyűlt meg a baja a szokásos Mario és Sims játékokkal, de mint tudjuk, ezek a változatok kicsit mások, mint a HD-verziók.

CoD: Black Ops - megérkezett a második javítás

A Call of Duty: Black Ops PC-s verziója még az első, sebtiben kiadott patch révén sem vált tökéletessé, ennek orvoslására jött ki a Steamen a második javítás. A már régóta zavaró gikszerek kigyomlálásra kerültek mind a multiplayerben, mind a kampányban.

Rekordokat döntöget a Call of Duty: Black Ops

Az eddigi teljesítménye alapján a Call of Duty: Black Ops magasan veri a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, amiből természetesen nem csak az üzletek, hanem az Xbox Live és a PlayStation Network is profitált. A hidegháborús FPS mára több rekordot is magáénak tudhat - lehet ezt még fokozni?