Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1296482417

Black Ops - a hétvégén dupla XP jár a Live-on

Talán nem véletlen, hogy pont a First Strike DLC megjelenésének hetére időzítik a Call of Duty: Black Ops első dupla XP-s hétvégéjét az Xbox Live-on. Az eseményt maga Major Nelson jelentette be legutóbbi podcastjében, ám ismét csak az xboxosok örülhetnek a gyorsabb fejlődésnek.
1296478800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Csodát még mindig ne várjunk, a nagy címek továbbra is váratnak magukra, de a letölthető játékok és a DLC-k szerelmesei rábukkanhatnak majd néhány ínyencségre a héten: a napokban jön többek között a Call of Duty: Black Ops és az új Castlevania kiegészítője is.
1296134281

Elemzők: 20 millió Black Ops, 6 millió Cataclysm

A Janco Partners elemzője, Mike Hickey elővette a varázsgömbjét, és megpróbálta megbecsülni, hogyan zárt az Activision a legutóbbi negyedévben. A kiadó csak két hét múlva, február 9-én adja ki a hivatalos pénzügyi helyzetjelentését, addig ezekkel a számokkal kell beérnünk.
1296029701

Gameplay trailert kapott a Black Ops DLC-je

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Black Ops első pályacsomagja, a First Strike. A DLC-ben négy plusz egy új pálya kapott helyet: négy a standard multiplayer módokat bővíti, míg egyikük a zombikkal való csatározásba visz némi felfrissülést. Újabb kedvcsináló érkezett a kiegészítőről, nézzétek meg!
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295954461

Call of Duty: Black Ops - PS3-as update érkezett

Továbbpörögnek az események a Call of Duty: Black Ops körül: a Treyarch kiadott egy új frissítést a játék PS3-as verziójához, a Gamers' Voice pedig korábbi ígéretét betartva feljelentette az Activisiont. Közben az Xbox 360-tulajok vigadhatnak: a DLC jövő héten érkezik, most két új képet kaptunk belőle.
1295863200

Újra támadás alatt a Call of Duty: Black Ops

Szegény Activisionre mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy az egyébként is kissé instabil PS3-as Black Ops miatt folyamatosan támadták őket az elégedetlen vásárlók, ráadásul a Sony konzoljának hackelése miatt a csalók is ellepték a Modern Warfare szervereket. A sztori folytatódik.
1295452800

Leállíthatják a PS3-as Black Ops szervereket?

A PlayStation 3 feltörésével és a Call of Duty: Black Ops PS3-as verziójának folyamatos instabilitásával sikerült elérni, hogy még az Activision is bizonytalanná vált. Egy független újságíró kérdésére elmondták, hogy végső esetben jogukban áll még a szervereket is leállítani.
1295340909

Call of Duty: Black Ops - trailer az első DLC-ről

Befutott a Call of Duty: Black Ops első letölthető kiegészítőjének előzetese. A csomagban öt új pálya kap majd helyet, a ránk váró közel három percben ezekről mesélnek a készítők. A First Strike először Xbox 360-ra érkezik, a PC-s és PS3-as verziókra még várni kell.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.