Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Elemzők: 20 millió Black Ops, 6 millió Cataclysm

A Janco Partners elemzője, Mike Hickey elővette a varázsgömbjét, és megpróbálta megbecsülni, hogyan zárt az Activision a legutóbbi negyedévben. A kiadó csak két hét múlva, február 9-én adja ki a hivatalos pénzügyi helyzetjelentését, addig ezekkel a számokkal kell beérnünk.

Gameplay trailert kapott a Black Ops DLC-je

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Black Ops első pályacsomagja, a First Strike. A DLC-ben négy plusz egy új pálya kapott helyet: négy a standard multiplayer módokat bővíti, míg egyikük a zombikkal való csatározásba visz némi felfrissülést. Újabb kedvcsináló érkezett a kiegészítőről, nézzétek meg!

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.

Call of Duty: Black Ops - PS3-as update érkezett

Továbbpörögnek az események a Call of Duty: Black Ops körül: a Treyarch kiadott egy új frissítést a játék PS3-as verziójához, a Gamers' Voice pedig korábbi ígéretét betartva feljelentette az Activisiont. Közben az Xbox 360-tulajok vigadhatnak: a DLC jövő héten érkezik, most két új képet kaptunk belőle.

Újra támadás alatt a Call of Duty: Black Ops

Szegény Activisionre mostanában rájár a rúd. Nem elég, hogy az egyébként is kissé instabil PS3-as Black Ops miatt folyamatosan támadták őket az elégedetlen vásárlók, ráadásul a Sony konzoljának hackelése miatt a csalók is ellepték a Modern Warfare szervereket. A sztori folytatódik.

Leállíthatják a PS3-as Black Ops szervereket?

A PlayStation 3 feltörésével és a Call of Duty: Black Ops PS3-as verziójának folyamatos instabilitásával sikerült elérni, hogy még az Activision is bizonytalanná vált. Egy független újságíró kérdésére elmondták, hogy végső esetben jogukban áll még a szervereket is leállítani.

Call of Duty: Black Ops - trailer az első DLC-ről

Befutott a Call of Duty: Black Ops első letölthető kiegészítőjének előzetese. A csomagban öt új pálya kap majd helyet, a ránk váró közel három percben ezekről mesélnek a készítők. A First Strike először Xbox 360-ra érkezik, a PC-s és PS3-as verziókra még várni kell.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.