Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!

Hét fergeteges CoD: Black Ops videó

Mi is üdvözítettük a Treyarch legújabb gyermekének Theater módját, melynek segítségével a leleményes felhasználók megörökíthetik a multis csatározások legszebb és jelen esetben legviccesebb pillanatait. Akinek nem volt teljesítménybeli gondja, már javában hódol az új többjátékos császárnak, ennek csak örülhetünk!

Az Infinity Ward még mindig érti a dolgát

Két előítélet szokott felmerülni, ha a Call of Duty fejlesztőcsapatairól beszélünk: egyfelől az Infinity Ward sokak szerint meghalt a legutóbbi botránynak köszönhetően, mások pedig azt mondják, hogy a Treyarch sosem fog tudni kitörni a B-csapat szerepköréből - Bobby Kotick egyik állítással sem ért egyet.

Javítást kapott a PC-s Call of Duty: Black Ops

A számítógépes játékosoknak nem fenékig tejfel az élet mostanság: nem elég, hogy a Fallout: New Vegas hemzseg a bugoktól, de az új Call of Duty is hajlamos csúnya belassulásokra még a jobb konfigurációkon is. A Treyarch kidobta az első javítást, és még mindig dolgoznak a továbbiakon.

Call of Duty: Black Ops teszt

Tavaly az IW túllőtt a célon, kiegyensúlyozatlan játékmenettel és nem éppen kielégítő kampánnyal sulykolt minket. Idén viszont örömkönnyeket eregetünk a Treyarch lecsapott labdája miatt, a Black Ops sok esetben felülmúlja mindazt, amit eddig láttunk: masszív gyökerekből, tiszteletet parancsoló mamutfenyő növekedett.

Most a kubaiakat húzta fel a Call of Duty

Szocipatákat nevel a fiatalokból a Call of Duty, írja a Cubadebate című kubai állami lap. Kubát a Call of Duty: Black Ops egyik küldetése húzta fel, ám külön érdekesség, hogy ezúttal sokkal inkább a politikáról szól a felhajtás, mintsem az "erőszakos videojátékok" elleni hadjáratról. Figyelem, spoiler következik!

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.

Call of Duty: Black Ops - egy nap alatt 7 millió

Várható volt, hogy a Call of Duty: Black Ops jól fog teljesíteni, de azt valószínűleg senki nem várta, hogy felülmúlja majd az Infinity Ward korábbi alkotásait. Nos, úgy tűnik, hogy az Activisionnek nincs mitől félnie: a Treyarch simán tudja hozni a kívánt színvonalat és mellé az eladási adatokat.

Itthon is elérhetővé vált az Xbox Live

A tegnapi naptól fogva hivatalosan is elérhetővé vált Magyarországon az Xbox Live. A rendszer ugyanúgy működik, mint eddig, csupán kevésbé lesz körülményes a használata; a más régiókban regisztrált profilok is átmenthetők minden egyébbel együtt a honosított fiókokba.

Itt a Black Ops, áradnak a gameplay videók

Mától vásárolható meg a Call of Duty: Black Ops, és igen, tudjuk, hogy túlhájpoljuk a játékot, meg minden, de akkor sem bírjuk ki, hogy ne közöljük le a GameTrailers kilenc gameplay felvételét a játékról. A Black Ops majdnem minden porcikája bemutatásra kerül, és most már az Activision sem fogja töröltetni a videókat.