Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1285837200

Megerősítve: lesznek zombik a Black Opsban

Ha eddig álmatlanul forgolódtatok volna éjszaka, azon tűnődve, hogy vajon lesznek-e zombik az új Call of Dutyban, vagy talán mégsem, nos, fellélegezhettek. A Treyarch egyszer, s mindenkorra véglegesen megerősítette: az élőhalottak visszatérnek a Black Opsban.
1285663004

CoD: Black Ops - újabb részletek a kampányról

Mark Lamia, a Black Ops egyik vezető fejlesztője a minap megerősítette, hogy a játék kampányában egyszerre több hős szerepében tündökölhetünk, így élve át a történetet több nézőpontból is. A Call of Duty-sorozat rajongói számára már nem ismeretlen az effajta dramaturgia.
1285604785

Mégis lesznek zombik az új Call of Duty-ban?

A Treyarch a mai napig nem nyilatkozott érdemben arról, hogy lesznek-e végül zombik a Call of Duty: Black Opsban, de mégis egyre több forrásból hallani azt, hogy visszatér a World at Warban bevezetett, majd a Modern Warfare 2-ből megint kihagyott játékmód. Most éppen a BradyGamesnek járt el a szája.
1285052958

Prémium szolgáltatásokkal bővülhet a Call of Duty

Az Activision már nem akar ajtóstul a házba rontani, úgy tűnik, egyelőre elvetették a havidíjas Call of Duty ötletét. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a kiadó lemond arról, hogy minden áron pénzt húzzon ki a játékosokból: fizetős prémium szolgáltatásokról beszélnek a fejesek.
1284462152

Gyorsabban döntünk az akciójátékok miatt

A rochesteri egyetem kutatói szerint az akciójátékokkal játszók gyorsabban döntenek a helyes megoldás mellett, mint azok, akik más műfajt preferálnak vagy nem is játszanak. Hiába, ha kint vagy a Call of Duty csatamezején, szükséges a jó helyzetfelismerés és az éberség, különben hamar fűbe harapsz.
1284445382

Nem lesz co-op kampány a Black Opsban

A Treyarch hiába látta el 2008-ban a World at Wart kooperatív móddal, a készítők legutóbbi nyilatkozata alapján a Call of Duty: Black Opsban már nem lesz lehetőségünk az egyjátékos kampányt barátunkkal vállvetve végigtolni. Aggodalomra nincs ok, hiszen osztott képernyős multi az helyet kap a játékban.
1284307225

Ingyenes marad a Call of Duty: Black Ops multija

Mark Lamia, az új Call of Duty-t fejlesztő Treyarch fejese letette a kisdobos esküt: ingyenes marad a Black Ops multija, nemhogy havidíjat, de külön Online Pass-rendszert sem vezetnek majd be a használt játékot használók ellen. Lamia szerint van más megoldás is.
1283939192

CoD: Black Ops - Wager Match mozgásban

A Treyarch a múlt héten jelentette be a Wager névre hallgató új multiplayer üzemmódot a Call of Duty: Black Opshoz, amelyben lehetőségünk lesz CoD pontjainkat elkölteni ezen belül. Persze a Wager módnak további három variánsa is elérhető lesz. Újabb videó prezentálja mindezt nekünk.
1283858307

Hollywoodi sztárok a Call of Duty: Black Opsban

Az Activision láthatóan meg szeretné mutatni, hogy az Infinity Ward fiaskó után a Call of Duty még mindig az igazi top FPS-ek között van. Nem csak a játékmenetre koncentrálnak, de három nagy hollywoodi nevet is sikerült leszerződtetniük, akik közül az egyik már visszatérő.
1283423808

Leleplezték a Call of Duty: Black Ops multiját

Los Angelesben mutatták be a Call of Duty: Black Ops multiját: az új rész több komolyabb újítást is hoz magával, amelyek első blikkre kiválóan feldobják majd a sorozat egyébként sem unalmas többjátékos részét. Szomorú azonban, hogy valószínűleg sem publikus bétára, sem pedig zombikra nem számíthatunk.